MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie mow nawet ze nadal planujesz pozostac na tym ursusowskim profilu opony
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Kupiłem nowe opony - 185/45/R15showtime pisze:Nie mow nawet ze nadal planujesz pozostac na tym ursusowskim profilu opony
Najpierw szyby i może fotele
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 23:58 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Popieram, bo pierwszy mod jaki zrobilem to navi MFD a pozniej ciemnienie szyb przy kombi to podstawa!
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, dokładnie wszystko w swoim czasie.
Aktualnie rozpoznaję rynek i najpóźniej w marcu zostanie zapewniona dyskrecja pasażerom
Ładnie dzisiaj Golfik poleciał na garbie. W pierwszej chwili myślałem, że jest po zderzaku, ale dzielnie zniósł kontakt z glebą Takie uroki zimy... hamulec w podłodze a autko jedzie...
Dzisiaj w końcu go umyłem
Pozdrowienia dla Stenia który mnie zaskoczył podczas drogi na myjkę Jakoś Golfik mi się kojarzył, ale wydawało mi się, że III masz bordowe
Aktualnie rozpoznaję rynek i najpóźniej w marcu zostanie zapewniona dyskrecja pasażerom
Ładnie dzisiaj Golfik poleciał na garbie. W pierwszej chwili myślałem, że jest po zderzaku, ale dzielnie zniósł kontakt z glebą Takie uroki zimy... hamulec w podłodze a autko jedzie...
Dzisiaj w końcu go umyłem
Pozdrowienia dla Stenia który mnie zaskoczył podczas drogi na myjkę Jakoś Golfik mi się kojarzył, ale wydawało mi się, że III masz bordowe
Pozdro również. Widać było, że przed myjkątruckman pisze:Pozdrowienia dla Stenia który mnie zaskoczył podczas drogi na myjkę Jakoś Golfik mi się kojarzył, ale wydawało mi się, że III masz bordowe
Ale ładnie wygląda golfik na żywo. Muszę oddać też, że ładnie chodzi
A w ogóle to Cię wyczaiłem jadąc dosyć daleko. Jadę, patrzę na naklejkę na tylnej klapie, mówię do kumpla co siedział obok że chyba znajomek z forum sunie przed nami, potem zobaczyłem rejestrację i te tylne lampy i jeszcze dla pewności podjechałem żeby zobaczyć przód i wszystko stało się amerykańsko jasne. Potem czerwone no i musiałem się pokazać heh
Ostatnio zmieniony wt lut 02, 2010 21:34 przez steniu4, łącznie zmieniany 1 raz.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Tak sobie myślałem co ten człowiek kombinuje, trochę fakty kojarzyłem, ale nie mogłem rozkminić skąd znam to autosteniu4 pisze: rejestrację i te tylne lampy i jeszcze dla pewności podjechałem żeby zobaczyć przód i wszystko stało się amerykańsko jasne.
Rozgrzany z zapieczoną sztangą turbo to jakoś sobie radzisteniu4 pisze:Muszę oddać też, że ładnie chodzi
radas8412, ja miałem z Passata nie wiem czy anglik czy EU, bez problemu wszystko się przekłada
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 00:29 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
Heh, ja wczoraj przeciąłem kabel bo nie wiedziałem co z tą wiązką zrobić. Będziemy dziś spinać na krótko.truckman pisze:radas8412, ja miałem z Passata nie wiem czy anglik czy EU, bez problemu wszystko się przekłada
truckman, dzięki za pomoc wczoraj. Poszło w miarę gładko.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
A już się bałem, że jakiś dziwny jestem.truckman pisze:Ja tez ucialem kabel bo nie wiedziałem co zrobić.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
No nie wiem czy słusznie się uspokoiłeś, ja mam manualnebrz pisze:A już się bałem, że jakiś dziwny jestem.
Po zdjęciu listwy nic nie pękło dopiero jak ją wygiąłem niechcący Także plastikarz rządzi!grzes283 pisze:Też mi się wydaje, że chyba lepiej będzie oddać do plastikarza, zawsze bardziej trwałe będzie