heee dobre pilnuj kluczyków jak oka w glowie ,to ja mam farta bo moja zonka daje rade calkiem niezle w moim glebiszonie_bartex_ pisze:Jak żona dobierze mi sie do kluczyków o obstuka mi go to bede musiał sprzedać
pozddravwiam
Moderator: G0 Karcio
heee dobre pilnuj kluczyków jak oka w glowie ,to ja mam farta bo moja zonka daje rade calkiem niezle w moim glebiszonie_bartex_ pisze:Jak żona dobierze mi sie do kluczyków o obstuka mi go to bede musiał sprzedać
Czy jeden z najładniejszych - raczej nie, może kiedyś. Na obecną chwile jest normalny.Rydzu pisze:marnow napisał/a:
Jeden z ładniejszych variantów w PL
Zgadza się Pablo, moze nie warto ciagnąć ale trzeba próbowac , moze nie zlot ale co innegoRydzu pisze:No ale widać za mało ma kolegów bo już dwa razy przegrał "głosowanie"....dobra nie ciągnę dalej tematu...
Niema ładnie zrobionych variantów w PL, może poza jednym białym, ale poszedł już na sprzedaż._bartex_ pisze:Czy jeden z najładniejszych - raczej nie, może kiedyś. Na obecną chwile jest normalny
Po czerwonej skórze w jego środku śmiem twierdzić że Gaweł stracił pomysł na ten samochód dlatego go sprzedał.marnow pisze:może poza jednym białym, ale poszedł już na sprzedaż.
I to jest błąd, bo dobrze wiemy że to naprawdę ładne samochody i bardzo podatne na zmiany, nic tak ślicznie nie wygląda jak długi karawan na glebiezanieek pisze: Pewnie małej ilości osób podobaja sie varianty. A ten naprawdę jest zrobiony ze smakiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości