czy owe "to" będzie schowane gdzieś czy będzie poleren machen i na wierzch przed zderzaczek co by lans był??Kevin_mkII pisze:to
[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
- dawid018
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
obecne mkII by dawid018
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Po co go tam wkładałeś?kyfy pisze:Z ust mi to wyjąłeś
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- lunatyk1981
- Ma gadane
W większość projektow przedstawionych na forum ludzie wkładają cale serca, ze o portfelach nie wspomne ;] sprawiaja ze mimo czestych updatowania ma się ochote wrócić do pierwszej strony i kolejny raz prześledzić ich projekt krok po kroku. Nie będę pisal oczywistych spraw ze jest to niesamowity samochod itd. Powiem po prostu, ze mimo jak duzo zdjęć by było, czy opisow to i tak człowiek ma nie dosyt, a wrecz zal ze nie może uczestniczyc w czyms takim. Również nie będę wskazywal palcem ale jest troche golfikow u nas na forum, które powiny stac w muzeum ku podziwowi ludzi, a jakby każdy za obejrzenie Twojego miał dac 1grosz, to sadze ze spokojnie z tego bys się utrzymal w dostatku
Na koniec jeszcze raz dziekuje Autorowi Projektu za wielokrotne porady i pomoc, pozdrawiam.
Na koniec jeszcze raz dziekuje Autorowi Projektu za wielokrotne porady i pomoc, pozdrawiam.
Słowa to słowa, a czyny to czyny.
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wziałem sie za wnetrze auta... porozbieralem... wywaliłem jasne plastiki i jako ze czekaja juz czarne z colour concepta
oddałem podsufitke jednemu tapicerowi - z wioski obok, co to na szyldzie miał napisane "tuning" po 3 tygodniach przetrzymywania podsufitki - bo jak twierdził poszukiwał materiału oznajmił ze sie tego nie podejmie bo nie umie a tak w ogóle to sie nie da okleić poddsufitki Alcantarą... wkurzyłem sie wziałem podsufitke i kupiłem ją sam klej i okleiłem, teraz jedynie wysle maila z tymi fotkami temu tapicerowi ze jednak sie da:
mając zdjętą podsufitke nie można nie było zamowic zestawu naprawczego anteny a głownie tej uszczelki która lubi parcieć i znikać po czasie (polecam kazdemu... koszt smieszny a od razu lepiej mocowanie anteny wygląda...
stay tuned .... :cfaniak:
oddałem podsufitke jednemu tapicerowi - z wioski obok, co to na szyldzie miał napisane "tuning" po 3 tygodniach przetrzymywania podsufitki - bo jak twierdził poszukiwał materiału oznajmił ze sie tego nie podejmie bo nie umie a tak w ogóle to sie nie da okleić poddsufitki Alcantarą... wkurzyłem sie wziałem podsufitke i kupiłem ją sam klej i okleiłem, teraz jedynie wysle maila z tymi fotkami temu tapicerowi ze jednak sie da:
mając zdjętą podsufitke nie można nie było zamowic zestawu naprawczego anteny a głownie tej uszczelki która lubi parcieć i znikać po czasie (polecam kazdemu... koszt smieszny a od razu lepiej mocowanie anteny wygląda...
stay tuned .... :cfaniak:
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 00:26 przez Kevin_mkII, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Całe czarne wnętrze to jedno z moich marzeń by tak kiedyś zrobić w swoim aucie, dopne swego
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;