[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
Re: 2002 Golf MK4 1,9TDI ASZ - Candy White(LB9A)
LAdnie ladnie duzo pracy i serducha wlozone. Chyba widzialem na allegro chyba za 30 tys dobrze sobie przypominam?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szerokiej drogi? Dzięki, ale wąską też dojadę:)
za 30 to mogles seryjnego mk4 widziec ...wczoraj dzownil koles ktory zobaczyl cene licytacji 10.000 i myslal ze za tyle oddam. No wstydzil by sie juz dzownic ...nie wiem gdzie ludzie mają łeb tak rozumując...xxxMODZELxxx pisze:Chyba widzialem na allegro chyba za 30 tys dobrze sobie przypominam?
Life's simple. You make choices and don't look back.
maska, blotniki, lampy, zderzak, grill, slizgi zderzaka, dokladka zderzaka tez nie pasuje (bo nie wiem jaki masz na mysli), pas przedni ten sam... chyba niczego nie pominąłem...Antonioo pisze:piękny golf.. a jak chce sie zmienić przód na Bore to tylko maska zderzak błotniki? czy coś jeszcze trzeba tworzyć?
Life's simple. You make choices and don't look back.
ahh.. bo tak myslałem nad moim przyszłym Golfem żeby właśnie taki przód zrobić tylko niewiem jak to wygląda jak jest Golf 5-drzwi czy to lepiej czy gorzej
Ostatnio zmieniony wt gru 01, 2009 18:04 przez Antonioo, łącznie zmieniany 1 raz.