[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a umiesz czytać ??Dynosoft tak dało d... ?? OMG
pelton1985 pisze:okazuje się, że poprzedni właściciel wgrał najprawdopodobniej program kiler który zakatował silnik i TURBO
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 22:56 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi mi o diagnozę, wg której silnik i turbo rzekomo nadaje się do kubła.
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 23:18 przez Artiks, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie to nie temat o DYNO tylko o mojej SMOLE Nie chcę o nich tutaj na forum wypowiadać, powiem tylko tyle że EVO pokazał klasę i przyłożył się do tematu i nie wyssał z D diagnozy
Dla sprostowania:
-powiedziane było, że motorownia jest kibel i nadaje sie jedynie na śmieci - nie prawda silnik ma się całkiem dobrze
-w aucie wgrany był soft kiler podczas którego turbo miało overboost'a - prawda
-ktoś zamieszał wcześniej przy pompkach, okazało sie, że są od słabszej wersji stąd między innymi nie mamy 140 ps tylko 132 ps
gdy pojawią się fundusze wskoczą pompki AL oraz turbo od ASZ muszę się trochę odbić od dna
P.S. W opisie, po wizycie u EVOLUTION'a jest cały opis tego co i jak, wystarczy dokładnie przeczytać ze zrozumieniem
Dla sprostowania:
-powiedziane było, że motorownia jest kibel i nadaje sie jedynie na śmieci - nie prawda silnik ma się całkiem dobrze
-w aucie wgrany był soft kiler podczas którego turbo miało overboost'a - prawda
-ktoś zamieszał wcześniej przy pompkach, okazało sie, że są od słabszej wersji stąd między innymi nie mamy 140 ps tylko 132 ps
gdy pojawią się fundusze wskoczą pompki AL oraz turbo od ASZ muszę się trochę odbić od dna
P.S. W opisie, po wizycie u EVOLUTION'a jest cały opis tego co i jak, wystarczy dokładnie przeczytać ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony pn lis 02, 2009 10:25 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.