[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
nono, całkiem całkiem te kułeczka, ale chyba bez rozpychania nadkoli się nie obejdzie
fajny patent z czarnymi bembnami i zaciskami, sam chciałem ale akurat czerwona farba była dostępna
Pozdro,
fajny patent z czarnymi bembnami i zaciskami, sam chciałem ale akurat czerwona farba była dostępna
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
albo takie albo inne w każdym razie o tym na wiosnęFrykas pisze:fajnie na tych kolkach !! kupuj takie
zobaczymy na ile podejdą bez rozpychania a jak coś to się pomyśli dzięki za dobre słowoKanedA pisze:nono, całkiem całkiem te kułeczka, ale chyba bez rozpychania nadkoli się nie obejdzie
Pozdro,
update 22 października
żeby nie było że nic się nie dzieje przyszedł nowy grat na zloty tj. blacha USA no i zrobiłem sobie postoje w kierunkach myślę nad zmianą kierunków na dymione depo albo na całe pomarańczowe jak w pierwszych latach produkcji jak się widzi? aktualne foto poniżej
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wpiąłem się w normalne postoje, wprowadzając włącznik na konsolę środkową w samochodzie i wracając z powrotem do kierunków żarówki pomarańczowe diodowe w5w z allegro zrobione na osobnych wtykach wkręcanych 'na zatrzask' w specjalnie wywierconej dziurze w obudowie mając włączone postoje, mogę kiedy chcę wyłączyć i włączyć dodatkowe postoje w kierunkach (masło maślane :green_fuck:) pozdrawiam
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Majkel2103
- Nowicjusz
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
jeszcze jakby było co pokazać póki co w setup-ie zimowym trzeba przekoczować a fanty na sezon składać
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2009 00:01 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Majkel2103
- Nowicjusz
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Golf fajnie już wygląda, fajny front, ale z tyłu te lampiszony nie wiem jakos nie pasują za bardzo do czarnucha.. a i ta wlepka jakaś pipka mała sie wydaje na tej focie z gwintem założonym juz
Pozdr
Pozdr
Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 12:07 przez konrad141, łącznie zmieniany 2 razy.
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
update 17 grudnia 2009
przyszła zima oczywiście pierwszy śnieg, nie obyło się bez przygód :green_fuck: boczkiem, boczkiem i w końcu przyszedł dzień w którym autko poleciało za daleko, bo trafił się niespodziewany lód na szczęście brzmi jedynie tylko tak groźnie, bo skończyło się na odbiciu oponą od krawężnika podjeżdżam pod garaż i słychać pssssssss do wulkanizatora i na nowo oponkę zakładali, bo się od felgi odkleiła także wszytko pod kontrolą był jedynie problem z podniesieniem samochodu, bo się podnośnik pod autko nie mieścił
był u mnie również i Św. Mikołaj skrzynka basowa została wymieniona na mocniejszą, żeby trochę bardziej samochodem targało teraz jest gites przytrafiła się również przedwczesna Gwiazdka przyniosła taki oto ori frykas w bardzo dobrym stanie :
setup zimowy z wąskim hokejem :
pozdrawiam
przyszła zima oczywiście pierwszy śnieg, nie obyło się bez przygód :green_fuck: boczkiem, boczkiem i w końcu przyszedł dzień w którym autko poleciało za daleko, bo trafił się niespodziewany lód na szczęście brzmi jedynie tylko tak groźnie, bo skończyło się na odbiciu oponą od krawężnika podjeżdżam pod garaż i słychać pssssssss do wulkanizatora i na nowo oponkę zakładali, bo się od felgi odkleiła także wszytko pod kontrolą był jedynie problem z podniesieniem samochodu, bo się podnośnik pod autko nie mieścił
był u mnie również i Św. Mikołaj skrzynka basowa została wymieniona na mocniejszą, żeby trochę bardziej samochodem targało teraz jest gites przytrafiła się również przedwczesna Gwiazdka przyniosła taki oto ori frykas w bardzo dobrym stanie :
setup zimowy z wąskim hokejem :
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw gru 17, 2009 18:15 przez POOREK, łącznie zmieniany 5 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
fany na wiosne będą ładne zbieraj zbieraj do wiosny juz niedaleko
z podnośnikiem znam sprawe bo umnie też są problemy żeby włożyć z resztą kto ich nie ma jeżdżąc na glebie...
z podnośnikiem znam sprawe bo umnie też są problemy żeby włożyć z resztą kto ich nie ma jeżdżąc na glebie...
Ostatnio zmieniony czw gru 17, 2009 20:25 przez Merffik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
miałem tak wczoraj i tez sie odbilem opona od kraweznika bo takto na slup lecialem na milimetry wszystko.. ale cale szczescie oponce sie nic nie stalo..POOREK pisze: boczkiem, boczkiem i w końcu przyszedł dzień w którym autko poleciało za daleko
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]