daniel1d pisze:wygrałem klasę awd turbo
i kolejnedaniel1d pisze:Najlepszy mój czas 11.9s
chciałbym zasiąść kiedyś na fotelu pasażera
Moderator: G0 Karcio
jest jeszcze ćwiartka w październiku w Poznaniu ale to trochę daleko.Rafalek114 pisze:i po sezonie !!
no przydało by sięRafalek114 pisze:mocniejsze sprzeglo , odkrecic bardziej boost i mocniej strzelac z nitro ... golfa troche odchudzic i czasy beda jeszcze lepsze
powiem ci szczerze ,ze liczba km moze byc bardzo podobna .. poprostu dobrze ogarniasz samochod ...daniel1d pisze:Dziś na Bemowie był też identyczny golf jak mój z comsportu 420 robił czasy o pół sekundy gorsze od moich więc ciekawe ile u mnie jest tych kucy
Nie no prosze cie to nie FWD ani RWD zeby tu cos ogarniać, auto w koncu jest po męsku wystrojone i dobrze ze ecu master poszedl w kosz . Mysle ze przy strzale jest pod 500 KM.....Czas zjebisty gratulacje jeszcze raz Daniel.powiem ci szczerze ,ze liczba km moze byc bardzo podobna .. poprostu dobrze ogarniasz samochod ...
no na 11,9 przy tej masie auta to musi być moc..aw69 pisze:Mysle ze przy strzale jest pod 500
od początku wiedziałem że to auto bedzie jechaćNikolas pisze: No projekt profi i czasy kręci konkretne. Słychać o nim wszędzie - ludzie mówią że jeżdzi jak 600 konne i wszystko objeżdza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości