[GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Moderator: G0 Karcio
Ciekawe ile koni wypluje?!hmm
Naprawdę szacuneczek, za to, że modzisz to 2e. Z jednej strony to wyrzucanie kasy w błoto, ale satysfakcja jest na pewno
Naprawdę szacuneczek, za to, że modzisz to 2e. Z jednej strony to wyrzucanie kasy w błoto, ale satysfakcja jest na pewno
Ostatnio zmieniony czw sie 06, 2009 14:02 przez becior, łącznie zmieniany 1 raz.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
Tzn. Nie do konca w bloto,zalezy ja na to popatrzysz,ja akurat chcialem modzic co mam,uwazam ze wyszlo to fajnie wszystko,nie zaleznie ile pokaza rolki uwazam ze efekt jest olbrzymi i do serii jest przepasc(widoczne to bylo nie raz przy testach z innymi 2.0l gti) Ja jestem zadowolony z tego co tam namodzilembecior pisze:Ciekawe ile koni wypluje?!hmm
W Walbrzychu powstaje hamownia w nastepnym tygodniu robimy testy na moim mk 3.Powienien byc wykres Co do znaczka,to sprawdze moze faktycznie bedzie lepiej
Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2009 21:13 przez papol, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjecia z dzisiejszej sesji do VWTRENDS
Pan fotograf i ofiara (GTI)
Prawdziwe poswiecenie dla dobrego zdjecia
I takie moje jedno
Pan fotograf i ofiara (GTI)
Prawdziwe poswiecenie dla dobrego zdjecia
I takie moje jedno
Ostatnio zmieniony pt wrz 04, 2009 20:54 przez papol, łącznie zmieniany 1 raz.