MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Niestety nie posiadam takiego.Do tego silnika jest problem z dostaniem jakiegoś sprzęgła a z innych aut też nie pasuje żeby zrobić je na jedno masa.olozwirski pisze:W kwestii sprzegla. Proponuje od razu zalozyc docelowe ktore wytrzyma z nawiazka moment jaki bedzie generowal silnik.
www.proturbo.com.pl
Ale wzorek... Poezja. ;] Mam nadzieję, że dobrze się spiszą w sobotę.daniel1d pisze:W końcu kupiłem opony do golfa YOKOHAMA SPEC-2 PARADA
Ostatnio zmieniony czw lip 23, 2009 02:25 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Czarna1979
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fotki są na poprzedniej stronie pod tym jak napisałem o zdeXabingo pisze:daniel1d napisał/a:
Zderzak od R32 już zamontowany.
Poka foto.
rzaku.Rapix pisze:Brakuje mu lotki na klapie,
Przydała by się ale cena 1200zł za oryginalną nie przemawia do mnie
40.Rapix pisze:a powiedz mi jaki profil opony masz?
Tak tylko to było na mokrym a wtedy sprzęgło daje radę i się nie ślizga.Ogólnie na suchym jak ruszę spokojnie to teraz raz się ślizga raz nie..Plan był jechać z nowym sprzęgłem i z większym doładowaniem ale nie przyszedł wysprzęglik i sprzęgło nie zostało zmienione.cowboy pisze:czas zacny, to jeszcze na tym uslizgującym sie sprzegle ?
Gleba jest w garażu a profil jest niskibecior pisze:Tak jak koledzy pisali brakuje lotki, gleby i opony o niższym profilu
www.proturbo.com.pl