tak samo zareagowałemDawca_Nerek pisze:
MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
Kutwa graty gratami ale nie lubie jak kolejne Mk II z duszą sie wykrusza!
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- Dawca_Nerek
- Forum Master
...nawiązuje do sentymentów które gdy się kończą są brutalnetauka pisze:Dawca_Nerek pisze:...is brutaltauka pisze: Życie...
Wcale nie.... Zycie jest piekne, tylko trzeba dobrze leki dobrać...
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
przestancie pieprzycDawca_Nerek pisze:tauka napisał/a:
Dawca_Nerek napisał/a:
tauka napisał/a:
Marszall napisał/a:
nie lubie jak kolejne Mk II z duszą sie wykrusza!
Życie...
...is brutal
...nawiązuje do sentymentów które gdy się kończą są brutalne
kase ładuje a kolor i tak nie jest zacny
- Dawca_Nerek
- Forum Master
rzekł bym nawet geYfrutowystruna7 pisze:przestancie pieprzycDawca_Nerek pisze:tauka napisał/a:
Dawca_Nerek napisał/a:
tauka napisał/a:
Marszall napisał/a:
nie lubie jak kolejne Mk II z duszą sie wykrusza!
Życie...
...is brutal
...nawiązuje do sentymentów które gdy się kończą są brutalne
kase ładuje a kolor i tak nie jest zacny
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
cytując z tematu idgraya
jest dynamite
nie ma sie do czego przyczepic :green_fuck:
_asmo_, zacznij od siebie :green_fuck:ygd pisze:4. Wszystkie bezpodstawne krytyczne komentarze, nie poparte żadną wiedzą, konstruktywną krytyką, będą niezwłocznie usuwane. Również odpowiedzi typu "spoko", "ok" nie są mile widziane, proszę oceniać auta z głębszą analizą, nie spamując w dziale.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dzisiaj zrobiliśmy sobie małą wycieczkę i znalazła się okazja aby sobie na trasie troszkę pocisnąc... No i jestem zawiedziony... Prędkość to była taka:
By tauka, shot with 5800 Xpres at 2009-07-16
Co prawda można było jeszcze do 230 dociągnąc, ale to już odcięcie, 7k obr na piątym biegu. CZłowiek nie przyzwyczajony, bo zawsze było tak, że auto już nie miało siły jechać, a tu idzie jakby się na 3 przez miasto jechało, a tu nagle przy wyprzedzaniu zokn. Za pierwszym razem jak tak zrobiłem, to myślałem że paliwa zabrakło, nie ogarnąlem o co chodzi
Przy okazji spóbowałem się z MK4 GTI Turbo scientista i byłem minimalnie lepszy. Na poczatku szliśmy równo, ale tak od 3 biegu wyraźnie odchodziłem.
Generalnie frajda jest. Musze jeszcze tylko ogarnąc silnik do końca (czyt. zrobić mu full remont) do GTO na konkretne ogarnięcie elektroniki i będzie si No chyba że w miedzy czasie znowu straćę wene
By tauka, shot with 5800 Xpres at 2009-07-16
Co prawda można było jeszcze do 230 dociągnąc, ale to już odcięcie, 7k obr na piątym biegu. CZłowiek nie przyzwyczajony, bo zawsze było tak, że auto już nie miało siły jechać, a tu idzie jakby się na 3 przez miasto jechało, a tu nagle przy wyprzedzaniu zokn. Za pierwszym razem jak tak zrobiłem, to myślałem że paliwa zabrakło, nie ogarnąlem o co chodzi
Przy okazji spóbowałem się z MK4 GTI Turbo scientista i byłem minimalnie lepszy. Na poczatku szliśmy równo, ale tak od 3 biegu wyraźnie odchodziłem.
Generalnie frajda jest. Musze jeszcze tylko ogarnąc silnik do końca (czyt. zrobić mu full remont) do GTO na konkretne ogarnięcie elektroniki i będzie si No chyba że w miedzy czasie znowu straćę wene