NerVouS18, dzięki to smialo obnizać obnizać swojego
..:VoyteQ:.., tak to czasem bywa ale dzieki za zainteresowanie napewno uda sie znalesc takową w swoim czasie
Mack III, dzieki mnie sie nie udalo tego znalesc
herbiasty pisze:Niiieeee nooo, Pięęęęknie

:)
Widze ze z progami sie uporales

uporalem sie tak ze musze je sciągnąć i zmontowac ponownie prosto

ale wszystkie informacje od ciebie sie przydaly

bagażnik jak kazdy inny
_asmo_ pisze:Takie glosniki musza w tym aucie byc, bo nie wiem czy wiecie, ale jednosta audio jest w tym golfie wyjatkowo hajendowa, audiofilska wrecz, jest to radio malo znanej firmy SCANIA, kto sie zna, to wie, ze to najwyzsza polka

dokladnie i to mnie sklonilo ku temu by zostaly

dorzucę zdjęcie radia do kompletu
mcsym, tak jak ci krzyczalem przez okno nienawidze cie za to :green_fuck: jechalismy takim tempem ze musiales to uslyszec mowiąc ci ze nie jedzmy tam to ty swoje a ja dalem sie przekonac

dobrze ze udalo sie uciec na Żagań nie zapomne ci tego
*Bania*, to jak by była czesc autostrady ograniczenia prędkosci tam byly do 90 a mnie sie wskazówka od prędkosci nie podnosiła szkoda auta bylo ubaw to mielli ci co nas mijali na cb i ci co sie zrownywali chcac sie scigac

drogi w polsce wszędzie takie same
manek271 pisze:Fajna furka robiona z glowa,powodzonka w dalszym modzeniu,pozdrawiam

vwosiu napisał/a:
+ nowe coś rodem z USA
Brachu wyrwac taki rarytas,chyba masz uklady z kims waznym

dzięki

co do owiewki to nie było łatwo ją znaleść ale po poszukiwaniach udalo sie nabyc nówke sztuke chyba ostatnią w pl po lepszych pieniądzach niz sciąganie do PL
zeton, oby to bylo moje pierwsze i ostatnie spotkanie z tego typu dlugim odcinkiem drogi co do auta to poluzowaly sie klocki hamulcowe i teraz sie kelpią podczas jazdy trzeba to poprawic
Fredi88 pisze:zeby takie drogi u mnie byly to bylbym szczesliwy

powaznie mowie... kto nie wierzy zapraszam do mnie do miasta na przejazdzke

ale po tym sie nie dalo szybko jechac zresztą widac i nie tylko
mcsym 
wybrał tę droge za powrotną pozdro
cielus
Fredi88 pisze:o do auta fajnie w jezdzie wyglada

zwlaszcza od przodu jak lize glebe brzuszkiem

za niedlugo moze uda sie nakręcic cos lepszego wszystko w swoim czasiie na filmie jakos tez mi sie bardziej podoba dzięki
znowu sie rozpisalem a z nieciekawych rzeczy moja zlota rączka

wgniotla drzwi wiec i to trzeba bedzie mozliwie szybko naprawic w najblizszym czasie kolejne zmiany pozdrawiam