VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
co masz do mojego dupowoza przynajmniej twoje klamoty pomieści ja moglem foto zrobic jaki brudny twoj był :green_fuck: jeszcze raz dzięki za transportmcsym pisze:vwosiu widziany dzisiaj pod spodkiem ..... FORDEM !!
odebrać mu licencję!
wszystkiego to napewno nie wieszbecior pisze:vwosiu napisał/a:
z resztą bedą czerwone i czarne i jeszcze raz czerwone
Ja już wiem wszystko
_asmo_, a bo ja myśle o tobie i gdzie ty siedzisz zaniedlugo sie pogoda poprawi to przyjade zobaczyć złocistą_asmo_ pisze:trza bylo do mnie wpasc oblookac zlota, do spodka mam 5 minut drogi, szkodaaaaaa
boguc666, zaślepke nabylem od znajomego jest ona ori z vw szukaj allegro z rozbitkow albo prosto do vw ASO nie powinna wyjsc kosmiczna cena za toboguc666 pisze:vwosiu,pytanie do ciebie kolego.zauwazyłem przegladajac twoje mk3,ta zaslepke po antenie,mógłbys mi cos podpowiedziec
padło na 5d i nie zaluje dzięki na 3d bym nie zamieniłkaczorek pisze:Sliczny golfik troche szkoda ze 5 furtek ale felga miod
z nowości na auto wrzucone nowe lampy na tył zdjęcia jak aura dopisze będa w weekend
ori hokej już przechodzi katusze
- 1krzy3siek6
- Użytkownik
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziś nie miała lepiejNowal pisze:Co do ori dokladki to jak bym na zywo nie widzial to bym nie uwierzył ze nie pęknie tak wygięta.
pogoda jest jaka jest nie robilem zdjęć jutro sie postarambecior pisze:Pokaż te lampiony jak wyglądają (na twoim aucie)
zamiennik co mialem wczesniej też podobnie sie wyginał TAZ sam widział i nie popękał o tego będę dbać1krzy3siek6 pisze:Rewelacyjne zdjęcie Właśnie dlatego warto kupić ori hokej. Szkoda tylko że jest on tak ciężko dostępny...
dzięki mało osob wybiera 5 furtek to czemu nie być tą mniejszościąluqasz84 pisze:No piekniusi ten golfik zrobiony ze smakiem. Nie jestem zwolennikiem 5dzwiowych furek ale musze przyznac ze tutaj swietnie pasuja
nic cie nie omineło ogarniam conieco by było dobrze na wiosnezeton pisze:witam dawno nie zaglądałem do tematu a widzę ze mnie dużo ciekawych rzeczy ominęło
dawaj na bieżąco zdjęcia i cierpliwość panie cierpliwość będzie ci potrzebnazeton pisze:ja cały czas walczę z felgami jutro polerka jak to wyjdzie to pokażę foto. Pozdravwiam
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a jak że inaczej dziękijedrekk pisze:vwosiu jest kosa!!!!!! 5d rządzi
powinno wejsc bez problemu ja u siebie nie mialem do konca skreconego gwinta i jakos siedział teraz jest nizej i tez sie miesci wkoncu bedziesz miał kołajedrekk pisze:ja na dniach bede miał juz koła, auto lezy -80 i zastanawiam sie czy hokej szeroki wejdzie ale to na dniach sie okaze
też na to licze działaj przy swoimjedrekk pisze:mam nadzieje ze na jakims zlocie staną koło siebie
z nowości hella black magic ustąpiły miejsca red black red