chyba za dużo pijesz - nigdy nie byłem zwolennikiem wiskozydjtom pisze:stąd w szoku jestem ze konserwatyczny wiskotyk się nawrócił
znjadź mój wpis gdzie sie brandzluje nad wiskozą a stawiam flache
Moderator: G0 Karcio
ten ma program + 216.... mysle ze moze 130 km ma , skrzynia od benzyniaka, na 2 kreci bąki wlasciciel mnie przewiozl - przeciążenia super !! Na 1 i 2 kopie solidnie po plecachmasakra, ile ta B2 z 1Z ma kuni ?
W aucie oprócz tego co wymienil kolega sa jeszcze obudowy dwucisnieniowe od wtryskow i tyle :] Auto daje olbrzymia radosc z jazdy a przy okazji mozna sobie cos amatorsko porajdowac na jakis KZKach KJSachmasakra pisze:ten ma program + 216.... mysle ze moze 130 km ma , skrzynia od benzyniaka, na 2 kreci bąki wlasciciel mnie przewiozl - przeciążenia super !! Na 1 i 2 kopie solidnie po plecachmasakra, ile ta B2 z 1Z ma kuni ?
ooo cowboy masz jakies nagranie??ygd pisze:Hah, właśnie żona Cowboya opowiadała o Golfie w Esce Rock, skojarzyłem szybko po tej dziurze w dachu
kurcze, nie słyszałemygd pisze:Hah, właśnie żona Cowboya opowiadała o Golfie w Esce Rock, skojarzyłem szybko po tej dziurze w dachu
nie mam... jak pojade odebrać płyte to zapytam czy mają archiwumMatijas pisze:masz jakies nagranie??
gratkicowboy pisze:wygrała płytke Bruce'a Springsteena
heh pewnie przez minute czasu antenowego opowiedziala cala historie golfa poczynajac od wysranego turbo przez jelona, piorun, po ostatnia przygode z napinaczem :green_fuck:cowboy pisze:mówiła mi ze o golfiku opowiadała ale nie mówiła dokładnie co
zezenała że to bedzie prezent dla mnieMatijas pisze:heh pewnie przez minute czasu antenowego opowiedziala cala historie golfa poczynajac od wysranego turbo przez jelona, piorun, po ostatnia przygode z napinaczem :green_fuck:
heh, milo:)cowboy pisze:zezenała że to bedzie prezent dla mnie
wiec koles zapytał czy jedyny..
na to odpowoedziała, że nie bo dostałem zestaw kluczy PROXXON-a bo mam golfika i lubie sobie podłubać coś
koles zapytał czy golfik tuningowy ?
na co padła odpowiedź że z zewnątrz nie, wygląda normalnie, za to pod maską ma pomodzone i że idzie jak burza nawet piorunów się nie boi
coś mniej wiecej tak było
gdyby bylo cos jak punkty pomogl tyle ze za dziwne akcje i historie z samochodem to bylbys zdecydowanie w scislej czolowce;)cowboy pisze:heh kolejna przygoda z tym golfikiem
szkoda.... ale czekam na słuzbowe autko aktualnie, pewnie toyota Corolla sedan (albo Auris do wyboru czyli taka corolla hatchback) pewnie gdzies w połowie roku...Skoro z golfem tyle histori to tymbardziej szkoda byloby go sprzedawac;)
pamietaj, najlepsze auto to.... sluzbowe auto:)cowboy pisze:szkoda.... ale czekam na słuzbowe autko aktualnie, pewnie toyota Corolla sedan (albo Auris do wyboru czyli taka corolla hatchback) pewnie gdzies w połowie roku...
i pewnie bede chciał sprzedać golfika, a kupić coś for fun czyli AWD lub RWD, a dla żony jakies młodsze autko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości