VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
daniell89, dzięki stalówek jest już na tyle dużo ze czasami zdarzają się jakieś na handel ja sam załatwiałem ale trwało to na prawdę długo
Wuefista, ja mam 4x100 15" w 5x100 15" widziałem raz na live i rzadko ktoś się na takie decyduje wiec dla ciebie będzie o tyle ciężej znaleźć
jedrekk, a tam przesadzasz dzięki srebrny jak srebrny innego nie chcialem
i tak dość zbliżony do twojego stan blach, jest nie najlepszy przebarwiony różne odcienie z tego co pisałeś
ja tam czekam kiedy ty doczekasz się swoich kółek przy moich się trochę pozmienia
Wuefista, ja mam 4x100 15" w 5x100 15" widziałem raz na live i rzadko ktoś się na takie decyduje wiec dla ciebie będzie o tyle ciężej znaleźć
jedrekk, a tam przesadzasz dzięki srebrny jak srebrny innego nie chcialem
i tak dość zbliżony do twojego stan blach, jest nie najlepszy przebarwiony różne odcienie z tego co pisałeś
ja tam czekam kiedy ty doczekasz się swoich kółek przy moich się trochę pozmienia
no to w takim razie szukam dalej...
powodzenia w dalszych modach
powodzenia w dalszych modach
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to jak juz wiesz to później będziesz miał mniej szukania staną obok siebie tak jak się umawialiśmy a z tajli coś tam się dalej zbieraGebels pisze:SAtinsilber LB7Z jak coś
daniell89, dzięki szukanie może trwać troche czasu
Mk3_90, dzięki
mlody87, a no wystaje troche ale bieżnik chowa sie w nadkole i mi sie podoba ranty muszę zaklepać i zejdzie nizej co do następnych kół nie ma co ujawniać bo długo minie zanim je trafie ten sezon naciesze się stalówkami dzięki
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
*Bania*, bez przesady nie ma co naśladować ale dzięki BRA pełna nie jest moja i pewnie do mnie nie trafi :green_fuck: mnie tam ona pasuje i jest pewnie tak jak piszesz z nią
Ruman_007, zmieniłem moje h1 na projectory i długo minie zanim pozbędę się projectorów jeśli tak w ogóle się stanie póki co mogę h1 pogonić
małe zmiany tj ramki rejestracji czarne tylny znaczek ori vw w czarnym macie
Ruman_007, zmieniłem moje h1 na projectory i długo minie zanim pozbędę się projectorów jeśli tak w ogóle się stanie póki co mogę h1 pogonić
małe zmiany tj ramki rejestracji czarne tylny znaczek ori vw w czarnym macie