golfki bajera , nie obciera nic ???lolo_golf pisze:Amory Bilstein i Weitec -30mm.
zapraszam do mnie
Moderator: G0 Karcio
golfki bajera , nie obciera nic ???lolo_golf pisze:Amory Bilstein i Weitec -30mm.
nic, nawet przy max obciążeniu. ET mam 35.tomasz25 pisze:nie obciera nic ???
Jeżon pisze:super golfer ... bardzo mi się podoba ... zrobiony ze smakiem ... pozdrawiam
Jest ok. Z początku założyłem springi na trochę zmęczone juz seryjne amory - wtedy było średnio. Ale po wymianie amorów, nie to auto. Takze jestem zadowolony...I jak się na tym jeździ?
Jak będzie kasa to Hertz HSK-163.3, jak nie to Powerbasstomasz25 pisze:jaki zestaw na przód zapodasz?? i rozumiem ze drzwi wygłuszone będą? ja robie audio lada moment tylko kaske uzbieram .
Daszek z laminatu. Fajnie pasuje i nie odstaje. Jednak jest on z niemiec, a nie z allegro także nie moge pomóc. Wiem oco chodzi bo sam dość dlugo szukałem i cieżko jest z tymstasiu14 pisze:Lolo_golf ten dazsek o R32 to org czy podrobka z laminatu? Mozesz dac ajkis namiar na goscia u którego go nabyles? Dobrze pasuje? Jak z jakoscia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości