[GOLF MK3] Project 3.2 mk3 Variant by VeeRSixOh
Moderator: G0 Karcio
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Zerkam do tematu co jakiś czas, właściciel średnio informuje, ale to b. dobrzeMaciek23 pisze:Wg mnie najlepszy projekt mk3 combi na forum
Silnik, decha, fele i inne bajery robia pionurujace wrazenie
Skupia sie na pracy a nie siedzi non-stop na forum
Grubasny projekcik A koła ... miażdżą i tyle. Kolor też masz ciekawy.
Jak autko troche bardziej ogarniesz to cyknij pogladowe foto, decha z TT pewnie sie ładnie komponuje z wnetrzem. Moim zdaniem dużo lepiej do MK3 pasuje niż np. do MK2
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
maaaaasaaaaaa
najfajniejszy golf na forum bo variant z jajami
wszystkie zwykle GTI/VR6/itp moga sie schowac ze wstydu
najfajniejszy golf na forum bo variant z jajami
wszystkie zwykle GTI/VR6/itp moga sie schowac ze wstydu
Ostatnio zmieniony ndz paź 05, 2008 00:17 przez ukiloki, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomalaa, na razie zostawiam serie... niech auto odpali takie jakie jest. Zobacze czy buda wytrzyma ta moc, bo kazdy mnie straszy ze to popeka, tamto sie wygnie.. ale kraza VR6 z kompressorami i maja ponad 280km i jakos nic sie nie dzieje. 3.6 bylo wlozone do mk2 i tez nic nie cudowali i jakos sie auto nie rozlecialo. Poloski sa orginalne od TT ale zkrocone, wahacze i przeguby od Passata VR6 wiec powinno sie trzymac.
Apsik, no fakt ze czesto tu mnie nie ma, ale ogolnie to bylem zajety przez ostatnie pare tygodni. Deska juz siedzi i jest dobrze, tylko trzeba boczki troche przerobic bo obijaja o deske. W sumie teraz jest problem z elektryka, bo sa potrzebne 2 moduly ktorych nie moge znalesc.. jeden od abs-u a drugi "J519" zeby mozna bylo uzywac instalacji kierunkow i wycieraczek od deski TT (teraz widze czemu wszyscy co robia te swapy czesto uzywaja przelaczniki od mk3)
Fotele juz obszyte skora... wygladaja super... wrzuce pozniej fotki.
Kolor jest fajny (no tak ja uwazam) i wiem juz jak bedzie wygladalo wszystko (lusterka czarne, tylne lampy ciemne Hella juz sa, boczne kierunki ciemne... bedzie pasowalo do dachu i felg...)
Na razie tyle... aha.. i data wyslania do Kanada to wstempnie grudzien 19.
Apsik, no fakt ze czesto tu mnie nie ma, ale ogolnie to bylem zajety przez ostatnie pare tygodni. Deska juz siedzi i jest dobrze, tylko trzeba boczki troche przerobic bo obijaja o deske. W sumie teraz jest problem z elektryka, bo sa potrzebne 2 moduly ktorych nie moge znalesc.. jeden od abs-u a drugi "J519" zeby mozna bylo uzywac instalacji kierunkow i wycieraczek od deski TT (teraz widze czemu wszyscy co robia te swapy czesto uzywaja przelaczniki od mk3)
Fotele juz obszyte skora... wygladaja super... wrzuce pozniej fotki.
Kolor jest fajny (no tak ja uwazam) i wiem juz jak bedzie wygladalo wszystko (lusterka czarne, tylne lampy ciemne Hella juz sa, boczne kierunki ciemne... bedzie pasowalo do dachu i felg...)
Na razie tyle... aha.. i data wyslania do Kanada to wstempnie grudzien 19.
Ostatnio zmieniony ndz paź 05, 2008 16:55 przez VeeRSixOh, łącznie zmieniany 1 raz.
[i]Yeah? Well... That's just like, uh... your opinion... man.[/i]
[b] - Jeff "the dude" Lebowski[/b]
Moj grat: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=109336
[b] - Jeff "the dude" Lebowski[/b]
Moj grat: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=109336