-co do hamulcy to stwierdzam ze zakladanie wiekszej pompy jakos wiekszego sensu fakt pedal troche glebiej wchodzi ale za to mam wieksze "czucie hamulcy" anizeli na mega twardym pedale. Tymbardziej ze moge bez problemu zablokowac 4ry kola wiec jest git.
- doszla dolna przednia rozporka tylni C-pillar i B-pillar samochod zrobil sie jeszcze fajniejszy i bardziej przewidywalny
- dzisiaj zaklada sie caly kpl. gum poliuretanowych na przod zoltych z bikopuru o twardosci 90Sh czyli twardziej sie juz nie da
- miesiac temu na poklad wlecial gwint Supersporta
- czekam na paczke ze stanow z "uniwersalnym floor barem"
- na przod z miesiac temu wjechal bardzo duzy IC mysle ze taki jak ma AW69
- czekam na nowe opony TOYO T1R - juz zamowione
- jakis czas temu przy okazji montowania nowego ICka doszlo nowe orurowanie ICka
- jako zeby nowy ICek sie zmiescil zalozylem zderzak od Vento nawet udalo sie znalezc taki w kolorze golfa

W srode wyjezdzam nad morze a po powrocie zaczynam porzadki z samochodem pod maska zrobienie porzadku z kablami, dolotem, oczyszczeniem silnika po wyciekach poprawieniem i spasowaniem zderzaka tak zeby mialo to rece i nogi

I MAM TAKIE PYTANIE CZY ZNA KTOS BLACHARZO LAKIERNIKA W WAWIE ALBO OKOLICACH DO 30-40KM KTORY DOBRZE ZROBI MI SAMOCHOD, BO MAM DO WYMIANY PROGI DO POPRAWIENIA PODLOGE NADKOLA I SPORO ODPRYSKOW. A JAKO ZE TEN GOLF MA U MNIE DOZYWOCIE WIEC CHCE ZEBY TO BYLO NAPRAWDE DOBRZE ZROBIONE????