nom w corrado:)GRZANA pisze:a jezdziles g60?
[Golf MK2] Glebozaur by GRZANA vol.3
Moderator: G0 Karcio
co ABF to ABF. Grzana tam delikatnie z nim jak z niemowleciem bo ... Dał ktoś rade staremu golfikowi w Opocznie?
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 09:07 przez CHUDY, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
altus140 pisze:GRZANA,nom w corrado:)GRZANA pisze:a jezdziles g60?
prosze cie rozbrajasz mnie porownaj sobie masy golfa 2 a coorado i sie dowiesz
A ja jedziłem Traktorem z silnikem lamborgini i uwzam ze lamogrini nie jedzie i byle golf z abfem by objechał lambo
masa jeszcze raz masa
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ty mnie rozbijaszFido_dido pisze:altus140 pisze:GRZANA,nom w corrado:)GRZANA pisze:a jezdziles g60?
prosze cie rozbrajasz mnie porownaj sobie masy golfa 2 a coorado i sie dowiesz
A ja jedziłem Traktorem z silnikem lamborgini i uwzam ze lamogrini nie jedzie i byle golf z abfem by objechał lambo
masa jeszcze raz masa
corrado G60 - 160
mk2 z ABF - 150
corrado troche cieższe niz mk2, więc ja widze sens porównywania... na zawodach chyba nie
ma podzialu ze wzgledu na mase a twój przykład jest naprawde wyrafinowany... sorry za OT z moje strony
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
porównaj teraz Nm a sie dowiesz gdzie jest haczykyahoo_p pisze:corrado G60 - 160
mk2 z ABF - 150
corrado troche cieższe niz mk2, więc ja widze sens porównywania... na zawodach chyba nie
ma podzialu ze wzgledu na mase a twój przykład jest naprawde wyrafinowany... sorry za OT z moje strony
Jakich zawodach chłopie? Silnik doładowany to wógle inna kategoria startowa
18K4F inside... RWD car :)
no deko dłubniety g60tka g60 nie rowna i abf abfowi nie rowny. takze gadac to sobie mozemy. jechac i sprawdzic trzeba a nie gadac jak baby
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 13:38 przez CHUDY, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkoncu doczekalem sie tej wypowiedzi,swiete slowa Dobre auto bez dobrego kierowcy jest nic nie warte, nie to ze grzana zle smiga,ale raczej nie sadze zeby w tak krotki czasie jak ma abf juz je ogarną co do startowaniaSToRM pisze:tjaaa - tyle ze od kierownika drugie tyle zalezyTAZ pisze:Na Vagtreffen będzie pewnie można się przekonać co auto potrafi.
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 14:23 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL