[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
"Prawie" Bliźniak tylko Twoj w wiekszym wydaniu (fela). Ladny zadbany egzemplarz jedynie czego mu brak to zblizenia do podłoża -30 pewnie wystarczy chyba ze myslisz o jakims wiekszym hardcore a no i NO Name by sie przydał SUPER FURKA!!! PZDR
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 10:56 przez jarko17, łącznie zmieniany 1 raz.
by jarko17.....
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=125871
<b>Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy....;)</b>
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=125871
<b>Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy....;)</b>
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ja też jakoś bardziej mi podchodzą niż blackbialko1991 pisze:a ja bym dał włąsnie z białym kierunkiem
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ja właśnie długo myślałem na co wymienić te wstrętne zwykłe pomarańczowe kierunki w końcu doszedłem do wniosku że nie będe dawał żadnych lexusów tylko kupie białe kierunki prosto z fabryki i jestem bardzo zadowolony. Tylko trzeba pamiętać żeby zamiast jasnych żaróweczek do kierunków kupić od razu farbione na pomarańczowo (inne nie wejdą)BLIND pisze:ja też jakoś bardziej mi podchodzą niż blackbialko1991 pisze:a ja bym dał włąsnie z białym kierunkiem
Pozdrawiam
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No dlatego własnie nie jestem przekonany do LED. Na razie poczekam i zobacze czy nadal będą robić szał w następnym sezonie A te helle co mam teraz to powiem tak, na fotkach średnio się prezentują(tak ciemno) ale na żywo są dużo jaśniejsze i fajnie pasują wiec na razie pewnie zostaną. A co do zwykłym z białym kierunkiem to odpada... za zwyczajne są Jak już sie zdecyduje na coś takiego to tylko ori z GTI USA z dymionym kierunkiem
Grill no name też raczej odpada. Szkoda malować maski i zdesia dla takiej pierdoły Poza tym podoba mi się znaczek Niech ludzie widzą co ich ciągle wyprzedza
Co do gleby to gryze się ciągle z myślami czy tak czy nie... czas pokarze
Teraz na pewno bedzie program u Rogalotiego w Wawie i doprowadzenie do 100% "sprawności" mechanicznej na częściach ASO. W sobote wymieniam tuluje tylnej belki, a za jakiś miesiąc wszystkie drążki, gałki, gumki itp w przednim zawieszeniu.
Grill no name też raczej odpada. Szkoda malować maski i zdesia dla takiej pierdoły Poza tym podoba mi się znaczek Niech ludzie widzą co ich ciągle wyprzedza
Co do gleby to gryze się ciągle z myślami czy tak czy nie... czas pokarze
Teraz na pewno bedzie program u Rogalotiego w Wawie i doprowadzenie do 100% "sprawności" mechanicznej na częściach ASO. W sobote wymieniam tuluje tylnej belki, a za jakiś miesiąc wszystkie drążki, gałki, gumki itp w przednim zawieszeniu.
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 22:06 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem takie, prawie, bo sam przydymiłem kierunek ale niestety wsteczny pozostał biały.lolo_golf pisze:Jak już sie zdecyduje na coś takiego to tylko ori z GTI USA z dymionym kierunkiem
Jakbyś czytał w moich myślach.lolo_golf pisze:Grill no name też raczej odpada. Szkoda malować maski i zdesia dla takiej pierdoły Poza tym podoba mi się znaczek Niech ludzie widzą co ich ciągle wyprzedza
Gleba koniecznie!lolo_golf pisze:Co do gleby to gryze się ciągle z myślami czy tak czy nie... czas pokarze
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Prawie robi dużą różnice W każdym razie kiedyś takie zagoszczą bo dużo osób mnie namawiakovens pisze:lolo_golf napisał/a:
Jak już sie zdecyduje na coś takiego to tylko ori z GTI USA z dymionym kierunkiem
Miałem takie, prawie, bo sam przydymiłem kierunek ale niestety wsteczny pozostał biały.
Jeszcze nie. Autko mam jakieś 3 miesiące także powoli Tak jak pisałem wyżej, będe robił u Rogalotiego w Wawie. Może odrazu bedzie FMIC a jak sie zabawa spodoba to wieksze wtryski i turbawka.bazz89 pisze:lolo_golf, robiles juz jakis program? masz jakis wykres?
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja tu musze sledzic temat sofciku, bo tez sie AHFem woze rozne to one moce wyjsciowe maja i interesuje mnie to jak uzbieram (moze, kiedys,... hehe ) to zapodam tez narazie maturka.. hehe...bazz89 napisał/a:
lolo_golf, robiles juz jakis program? masz jakis wykres?
Jeszcze nie. Autko mam jakieś 3 miesiące także powoli Tak jak pisałem wyżej, będe robił u Rogalotiego w Wawie. Może odrazu bedzie FMIC a jak sie zabawa spodoba to wieksze wtryski i turbawka.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Chodzi ci o ramie wycieraczki? w sumie fajne jest To od mk4 kombi?kovens pisze:jeszcze może tylna wycieraczka - tak jak ma orlik16 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=47910
lolo - tak patrze po zdjeciach i nie wiem czy to zludzenie spowodowane zdjeciem czy jak ale chyba nie masz u siebie z przodu geometrii, kała maja chyba pozytywne katy pochylenia kola??
piszesz ze za miesiac zabierasz sie za to, jezeli to prawda to zrob to lepiej szybciej bo Ci zetnie opony ;/ a na 18 nawet lekko zle zjechanej oponie bedziesz to mocno odczuwał
piszesz ze za miesiac zabierasz sie za to, jezeli to prawda to zrob to lepiej szybciej bo Ci zetnie opony ;/ a na 18 nawet lekko zle zjechanej oponie bedziesz to mocno odczuwał