[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Garyvw, śliczny białas jest wszystko co napisał idgray, co do wnętrza marzenie siedzenia co do boczków wyczytałem ze bedą obijane na czarno
widzac tego MK1 skojarzyło mi sie twoje autko że mozesz i tak zrobic z tym że to kolejne koszty i raczej kolejny trudny gadzet do uzyskanie i przerobienia
było by perfekto
widzac tego MK1 skojarzyło mi sie twoje autko że mozesz i tak zrobic z tym że to kolejne koszty i raczej kolejny trudny gadzet do uzyskanie i przerobienia
było by perfekto
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
szczypior, dzieki bardzo
dawid018, niestety na 99% nie bedzie mnie na culcie,szkoda,bardzo chacialem tam dotrzec,ale finanse nie pozwalaja
Bula88, dzieki
k3fir, foteliki,sa rewelacyjne, jezdzi sie na nich bardzo fajnie,a ze schmidt-ow jestem rowniez bardzo zadowolony, tyle ,ze troszku niskawo jest, ale damy rade
dawid018, niestety na 99% nie bedzie mnie na culcie,szkoda,bardzo chacialem tam dotrzec,ale finanse nie pozwalaja
Bula88, dzieki
k3fir, foteliki,sa rewelacyjne, jezdzi sie na nich bardzo fajnie,a ze schmidt-ow jestem rowniez bardzo zadowolony, tyle ,ze troszku niskawo jest, ale damy rade
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2008 01:30 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek a co to za aukcjaczarek_2 pisze:http://moto.allegro.pl/item339045003_5x ... _cali.html
NORD-VAG.PL