Projekt Golf 4 500 KM - sprzedany :(
Moderator: G0 Karcio
Znasz takie powiedzenie "Gdybym był prorokiem to niebyłbym biedokiem"
Zeszły rok to problemy z napędem więc poszliśmy po całości i napęd jest pancerny (no może poza skrzynią - ale ona była nowa), silnik zakuty na maxa i tulejowany + odprężony pod nitro. Ale w tym roku to była loteria a nie stać mnie na wymianęcałego osprzętu tylko dlatego aby go wymienić.
Jak byś chciał przewidzieć awarie jakie miałem po kolei na zawodach:
1. Pompa paliwa (zdechła bezobjawowo)
2. Przepływka
3. Cewka zapłonu
3. Wybuch - ale życiówka wykręcona 13.01
4. Znowu przepływka (4-ta z kolei)
5. Wysrany elektrozawór podtlenku - lało się samo paliwo
6. Musi być dobrze (mój pech się skończył, teraz startuje nowy zawodnik, auto sprawdzone, teraz siedzę w stanach i mam nadzieję że nowy właściciel nie rozbije auta do zawodów )
Aby tak mocno wysilone auto mieć przygotowane w 100% to trzeba mieć na prawdę kupę kasy + czas aby nim jeździć a ja wsiadałem w samochód tylko na zaody + krótkie przejazdy przed strojeniem, naprawą.
Trzymajcie kciuki na Bemowie - może nowy właściciel pokaże na co stać autko.
Zeszły rok to problemy z napędem więc poszliśmy po całości i napęd jest pancerny (no może poza skrzynią - ale ona była nowa), silnik zakuty na maxa i tulejowany + odprężony pod nitro. Ale w tym roku to była loteria a nie stać mnie na wymianęcałego osprzętu tylko dlatego aby go wymienić.
Jak byś chciał przewidzieć awarie jakie miałem po kolei na zawodach:
1. Pompa paliwa (zdechła bezobjawowo)
2. Przepływka
3. Cewka zapłonu
3. Wybuch - ale życiówka wykręcona 13.01
4. Znowu przepływka (4-ta z kolei)
5. Wysrany elektrozawór podtlenku - lało się samo paliwo
6. Musi być dobrze (mój pech się skończył, teraz startuje nowy zawodnik, auto sprawdzone, teraz siedzę w stanach i mam nadzieję że nowy właściciel nie rozbije auta do zawodów )
Aby tak mocno wysilone auto mieć przygotowane w 100% to trzeba mieć na prawdę kupę kasy + czas aby nim jeździć a ja wsiadałem w samochód tylko na zaody + krótkie przejazdy przed strojeniem, naprawą.
Trzymajcie kciuki na Bemowie - może nowy właściciel pokaże na co stać autko.
no pięknie - od 4 miesięcy mieszkam 300 metrów dalej i nawet okno mam na stacje a nic o tym nie wiedziałem....kopia pisze:
Kukra stacja benzynowa trzebinia-mloszowa.
Miejsce spotkan na wyjazdy nocnych wyscigow i nie spotkan takich slynnych grup tuningowych jak TGT, DTM czy Hell Driver. )
A ty co za sprzetem pomykasz moge zdjecie ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
jestem posiadaczem mk4 1.8T gti
jakis chetny sponsor na sponsorowanie takich przerobek jak w tym goferze o ktorym jest ten caly temat? oddaje go jutro .
cala powieszchnia karoserji przeznaczona na reklame hheheh
mam jeszcze audi 100S 2.8 v6 jakby co heheheh
respekt dla tego "djabla"
pozdro
ps
czekam na propozycje : )
jakis chetny sponsor na sponsorowanie takich przerobek jak w tym goferze o ktorym jest ten caly temat? oddaje go jutro .
cala powieszchnia karoserji przeznaczona na reklame hheheh
mam jeszcze audi 100S 2.8 v6 jakby co heheheh
respekt dla tego "djabla"
pozdro
ps
czekam na propozycje : )
jackpot/konrad/chicago/lodz
vw ruleZ
vw ruleZ
-
- Nowicjusz
Czesc. Jestem z Chicago to przepraszam za slaby Polski, ale tez mam 1.8T. Bylem w Bialymstoku w Grudniu i nie wiedzielam ze sa takie fajne Golfy w Polsce.
To jest muj. Chcialbym go za pare lat wyslac to Polski i tam nim sie scigac przez lato. Jak czesta sa uwas wyscigi 1/4 mile?
To jest muj GTI:
W lewej lini...11.49 @ 124.3mph....200km/h
416whp, ale to troche mniej niz teraz ma, bo to nie wystarczy na 124mph.
GT3071r
630cc Siemens Injectors....wrtyskiwacze paliwa?
www.unitronic-chipped.com
Scat rods i "pistons" od Audi 1.8T...AEB.
To jest muj. Chcialbym go za pare lat wyslac to Polski i tam nim sie scigac przez lato. Jak czesta sa uwas wyscigi 1/4 mile?
To jest muj GTI:
W lewej lini...11.49 @ 124.3mph....200km/h
416whp, ale to troche mniej niz teraz ma, bo to nie wystarczy na 124mph.
GT3071r
630cc Siemens Injectors....wrtyskiwacze paliwa?
www.unitronic-chipped.com
Scat rods i "pistons" od Audi 1.8T...AEB.
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 18:37 przez Hetzen, łącznie zmieniany 2 razy.
11.49 @ 124.3