No coz szkoda ,ale to w koncu twoje auto i tobie ma sie podobacraczej nie dotrzymam
vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
to nie chodzi o to co mi się podoba bo uważam że RS to najładniejsza felga ale nie na moją kieszeń jednakrejden123 pisze:No coz szkoda ,ale to w koncu twoje auto i tobie ma sie podobac
Glocu pisze:idgray, kiedy sie ukaże jakieś szpiegowskie foto? z mercedesami założonymi?
krecik1987 pisze:Jak skoncza sie polerowac xD ;p
mam nadzieje że krecik1987, już je kończyslowik_GTI pisze:idgray poleruj
niestety na razie brak funduszy ale mam w garażu 195/45slowik_GTI pisze:zamawiaj jak najszybciej te opony
- idgray
- Kontakt:
się okażekkkubek pisze:a po zmianach bedzie jeszcze lepiej
niestety felgi oddałem do polerki osobie której, jak się okazało polerka jest całkiem obca
i tak jeden ran jest prawie trochę spolerowany a trzy pozostałe nie są nawet ruszone
poza tym ta jedna nabawiła się uszczerbków na lakierze
i tak straciłem 2 tygodnie i nie mam koła by założyć
pojawił się jeszcze inny problem w postaci takiego szrotu :
felgi kolegi Marcina, który odstąpił mi je na ten sezon
felgi nie są idealne trza w nie zainwestować i tu mam problem bo nie wiem czy brać się za nie czy dokończyć mesie i dopiero zabrać za nie
tak czy owak vento pojawi się choć na jednym większym zlocie w tym roku na RSach
wczoraj kolejny raz potknąłem się w garażu o ten badziew:
i zdecydowałem że trza to wyrzucić, a raczej wrzucić na auto:
było - 40 mm:
jest około - 70 mm:
przy okazji widać jakie kuku zrobiłem nadkolu
a vento wygląda teraz tak:
extra...idgray pisze:niestety felgi oddałem do polerki osobie której, jak się okazało polerka jest całkiem obca
i tak jeden ran jest prawie trochę spolerowany a trzy pozostałe nie są nawet ruszone
poza tym ta jedna nabawiła się uszczerbków na lakierze
i tak straciłem 2 tygodnie i nie mam koła by założyć
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
idgray mam idealny pomysł , załóż merce te co kupiłeś a te RSy ślij do mnie będziesz miał jeden problem z głowy.Oddam Ci je po sezonieidgray pisze: felgi nie są idealne trza w nie zainwestować i tu mam problem bo nie wiem czy brać się za nie czy dokończyć mesie i dopiero zabrać za nie
Vento na nowym zawiasie wygląda bardzo dobrze.Pozostaje teraz czekac na koła
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2008 11:05 przez slowik_GTI, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- idgray
- Kontakt:
hehe dobre ale raczej zostaną u mnie
a decyzja co do kół jest tak że mesie lądują na aucie w takim stanie jak są a biorę się za rsy by doprowadzić je jak najszybciej do świetności
[ Dodano: 14 Mar 2008 10:11 ]
zresztą trza będzie do kół dopasować
i na zawias z przodu bo jeszcze nie założonyslowik_GTI pisze:Pozostaje teraz czekac na koła
a decyzja co do kół jest tak że mesie lądują na aucie w takim stanie jak są a biorę się za rsy by doprowadzić je jak najszybciej do świetności
[ Dodano: 14 Mar 2008 10:11 ]
mogę go skręcić ale nie jest jeszcze na auciekkkubek pisze:Nie skrecasz go ?
raczej nie będzie tak jak jest może z 1 cm w dółrejden123 pisze:Jak wymieni przod na gwint to pewnie skreci cos ala 1 ponckowoz
zresztą trza będzie do kół dopasować
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2008 11:12 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.