MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
wiem ale nei powiem
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
w tej sprawei kubekkk dzownil do mnei jak na nartach bylem 3 razy dziennie
http://www.mapet-TUNING.com
Kilka fotek z dzisiejszych prac nad autkiem,jutro bedzie maska no i trzeba dac jeszcze autko do malowania Ciekawy jestem jak sie podoba zmiana,czy na plus czy na minus
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2008 21:49 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
hmmm kolejny VF, powoli mi to brzydnie
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2008 21:50 przez fuldi, łącznie zmieniany 1 raz.
kkkubek, może CIę zaskocze - ale mi się bardziej podobało dawniej ... Lepiej pasował klar do tego stylu ... było nowoczesnie - teraz golf nabrał poczciwego klasycznego wyglądu.
Zderzak mi nie pasuje.
Lampy wyszły Kozacko
ogólnie zmiana na + zawsze to coś nowego
ale według mnie to nie jest to ... może grill bez znaczka lepiej by pasował - albo szkło klar ?
te co pokazywałeś lampy na brązowym golfie były kozackie...
kombinuj kombinuj - wierzę w CIebie
Zderzak mi nie pasuje.
Lampy wyszły Kozacko
ale według mnie to nie jest to ... może grill bez znaczka lepiej by pasował - albo szkło klar ?
Dzieki za troche krytyki Lampy zostaja napewno,zobacze j ak to bedzie wygladalo jak juz bedzie macha i pomalowane auto,jedyne co jeszcze moge zmienic to grill ale to wszystko wyjdzie dopiero po calkowitym zlozeniu i pomalowaniu golfa.Marcin SoYa pisze:kkkubek, może CIę zaskocze - ale mi się bardziej podobało dawniej ... Lepiej pasował klar do tego stylu ... było nowoczesnie - teraz golf nabrał poczciwego klasycznego wyglądu.
Zderzak mi nie pasuje.
Lampy wyszły Kozacko
NORD-VAG.PL
takich ludzi się cenikkkubek pisze:Dzieki za troche krytyki
kkkubek pisze: Lampy zostaja napewno
ok ...
ale myślę że ten grill tutaj nie pasuje - jest klasyczny do bólu - a całe autko robione nowoczesnie ...
wiem, że się zastanawiasz nad takim :
Ja uważam że by o wiele lepiej tutaj spełnił swoją rolę - noname cały w kolorze auta ...
show'n