a może miejsce po tablicy teżBLIND pisze:miejsca po kierunkach i blendach będą zaspawane
ale rowek zostaw bo Gobo dobrze gada
Moderator: G0 Karcio
rowek zostaje na 100%.. zresztą zderzaczek będzie robił fachowiecGobo90 pisze:zostaw rowek miedzy kolorem a strukturą
wystarczą mi zaspawane kierunki i blendyGlocu pisze:a może miejsce po tablicy też
nie.. zderzaczek robi mi KapselVanilla pisze:a gdzie robią Ci zderzaczek, nie przypadkiem na Rakowej?
nie chce jej przesuwać.. niech zostanie tak jak jest.. widziałem pare fotek z przesuniętą i jakoś mi nie podeszłyphanteon pisze:blacha zostaje na swoim miejscu? Może w którąś stronę ją przesunąć?.
całkiem gładkie są paskudne już wolałbym serię.. a co do zlikwidowania miejsca po tablicy to jest to (jak narazie) dla mnie zbyteczne więc pozostanie tak jak jestbialko1991 pisze:ważne, że rowek zostaje, bo całkiem gładkie są IMO do du* . choć szkoda, że nie pokusisz się o zlikwidowanie miejsa po tablicy i wozenia jej na hokeju albo za szybką
A co o tym mówią przepisy? Chociaż jak swojego odebrałem z lakierni to woziłem tablice za szybą chyba z 3 tyg (tak mi się podobał), a miałem w tym czasie kontrole i nic nie powiedział, tylko poświecił latarką na blache...chociaż może chciał coś powiedzieć tylko dostali pilne wezwanie i rzucił dowodem przez szybe i polecieli na sygnale gdzieś.bialko1991 pisze:choć szkoda, że nie pokusisz się o zlikwidowanie miejsa po tablicy i wozenia jej na hokeju albo za szybką
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości