Nie podobają mi się tylko pomarańczowe światełka w błotnikach.
reszta na duży +
Jak już tak kombinujesz, może jakiś TDI mocny pod maske

Pzdro
Moderator: G0 Karcio
ano wrzucił bym.tylko jak przetłumaczyć panom w mundurkach że że jak jest z boku to razi??jak przyjdzie gleba to albo zmienię tablice na mniejsza albo powróci pod zderzak na wysokość dokładki tak jak była na początkublast3r pisze:wg mnie wrzuc tablice za szybke![]()
mi narazie też nie bo krzywo sąPonior pisze:Nie podobają mi się tylko pomarańczowe światełka w błotnikach.
chętnie ale nie stać mnie na takie posunięcie.wole dłubać przy tym co jest.jak sie pozypie to albo zmienię silnik albo auto.Ponior pisze:może jakiś TDI mocny pod maske
eee tak auto teraz wygląda jak qpa.nie dość że wysokie brudne i bez alu.już mnie denerwuje ten widokadas86 pisze:tozes poszalal festt
to auto ma tak że długo,długo nic a w jednym miesiącu odrazu kilka rzeczy sie sypnie.ale się tym nie przejmuje bo koszta naprawy są żadne a części śmieszneduszek pisze:no i by jak najmniej sie psulo
taaaa ale jak te świecidełka zobaczyłeś to o mało mi wnętrza nie zaśliniłeś :green_fuck:GReeN pisze:troche za duzo swiecidełek jak na mk2
gdzie mam to pochować??do bagażnika??schowki mi sie już pokończyły.a wskażników nie koniec.planuje jeszcze jedenGReeN pisze:moim zdaniem powinno to byc bardziej pochowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości