[mk3] GT - Duży_Przemo
Moderator: G0 Karcio
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Z gwintem były małe problemy bo ten jedna nakrętka była bardzo mocno "zapieczona" i musiałem ją przeciąć. Ale nie ma strachu tokarz już pracuje na nową .idgray pisze:bardzo fajnie to wygląda
oczywiście mam swoje ale do lusterek i wydechu poza tym jest naprawdę dobrze
ostatnio jest moda na malowanie górnej części klarów na czerwono (tylko miejsce gdzie jest kierunek) i bardzo dobrze to wygląda, pomyślał bym nad takim malowaniem tej lampy albo wymianą lamo na biało czerwone nie klary
Na gwincie będzie jeszcze lepiej
dodatkowo dokupiłem nowe odboje i osłony, montaż najprawdopodobniej w sobotę.
Lusterka będą nowe ale muszę je upolować myślałem by pobawić się i dopasować dwa małe z mk4 podobne do tych jakie można nabyć za prawie 200 euro w cult society .
Podobają mi się również mattigi
Aha
Dokupiłem listwy progowe zewnętrzne najpierw trzeba będzie je trochę odnowić najprawdopodobniej pójdą w kolor auta.
Lamp nie ruszę bo to prezent od mojej połowicy, nie chcę jej podpaść
Dzięki za opinie
Felga bardzo ładna wydech też!!!! Lusterka chyba nikomu nie pasują poza tym nic w nich nie widać ale co kto lubi ten ma!!!
Zawieszenie spox właśnie coś takiego chciałbym u siebie!!! Nie za nisko a wygląda ale gwint juz odmieni MK3 oczywiście na + Brakuje fotek wnetrza.
Zapowiada sie obiecująco! Pozdrawiam
Zawieszenie spox właśnie coś takiego chciałbym u siebie!!! Nie za nisko a wygląda ale gwint juz odmieni MK3 oczywiście na + Brakuje fotek wnetrza.
Zapowiada sie obiecująco! Pozdrawiam
Zapraszam do oceny MK3 GTD!!!! Black front!!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=149591&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=149591&postdays=0&postorder=asc&start=0
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Fotek na gwincie na razie nie mam, auto oddałem do konserwacji profili i podwozia.idgray pisze:przemo, masz jakąś fotkę jak golfik wygląda na gwincie ?jakie koszta i gdzie ?duzy_przemo pisze:Oddałem felgi do lakierowania
Co do malowania felg to ceny w Szcz. są naprawdę różne w zależności od wzoru. Myślę że 300 zł to maks.
Zapytam znajomego co bawi się w polerki rantów i lakierowanie ile by wziął za taką zabawę.
idgray chcesz swoje RM-y odświeżyć czy masz jakieś inne na oku ??
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia