[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
pamietam, ale jeszcze nie mierzyłem, za chwile to zrobie jak bede wyjezdzal tylko tak myśle, ze to trzeba inaczej sprawdzić bo jak ja mam zalozone 13 a Ty wieksze, to nie będzie to miarodajne... zmierz sobie ile masz od błotnika do osi koła ja wieczorem wroce do domu to napisze jak to u mnie wyglada
[ Dodano: 02 Lut 2008 20:14 ]
od błotnika do opony niecałe 2 cm, od błotnika do osi koła 30 cm
[ Dodano: 02 Lut 2008 20:14 ]
od błotnika do opony niecałe 2 cm, od błotnika do osi koła 30 cm
hehe czekam na toBzyq18 pisze:Może nawet jeden dzięki mnie "wejdzie w życie"
może tak byćMerffik pisze:od błotnika do osi mam 31 cm mój może stać troszke wyżej bo mam lżejszy silnik...
i na prośbę wysłaną mi przez forumowicza- fotka silnika w dobrym stanie
Kostek180, kolor zostaje ten co jest, auto idzie do lakiernika bo trzeba odświerzyć lakier
[ Dodano: 17 Lut 2008 11:07 ]
na walentynki auto dostało 2 prezenty:
Pierwszym jest sprawny szyberdach (pod koniec jesieni stwierdził, że juz nie chce działać)
a drugi leży w pokoju i czeka na zamontowanie (a w zasadzie na ocieplenie bo przy -10 mija ochota na grzebanie przy aucie) - zdradze tylko ze ma guziczki i robi bzzzz
[ Dodano: 17 Lut 2008 11:07 ]
na walentynki auto dostało 2 prezenty:
Pierwszym jest sprawny szyberdach (pod koniec jesieni stwierdził, że juz nie chce działać)
a drugi leży w pokoju i czeka na zamontowanie (a w zasadzie na ocieplenie bo przy -10 mija ochota na grzebanie przy aucie) - zdradze tylko ze ma guziczki i robi bzzzz
nie no bez przesady to zostawmy duzym amerykańcom... dla małych niemcow odpowiednie jest niskie i twarde zawieszenie pozatym z moimi kolami to i tak by nie poszedl na ziemię duzo wiecejdm414 pisze:air ride?? czyżby to było to tajemnicze bzzz??
Bzyq18 dobrze gada, polać mu
[ Dodano: 23 Lut 2008 23:48 ]
Dzisiaj po 6 godzinach nierównej walki auto się poddało operacji przeszczepienia elektrycznych szyb
[ Dodano: 28 Lut 2008 19:46 ]
ostatnie przed malowaniem fotki golfika:
tak w zasadzie to to jest ten sam golf tylko buda inna jedyna różnica to to, że w tamtym pierwszym byla niebieska tapicerka, a teraz jest czarna, no i przez te pol roku od kupna drugiego udało mi się go "trochę" doposażyć w każdym bądz razie ten drugi od pierwszego dostał silnik, skrzynię, cały układ wydechowy, zawieszenie, sprzęt audio, cały przód (lampy, zderzak, itd), no i oczywiście koła jedno, czego nie odziedziczył to lpg, z czego jestem zadowolony, bo to jest zupełnie inna jazdaJ3L3N pisze:Ten pierwszy byl super!!! Ten tez na plus!!
auto jest juz u blacharza, potem od razu idzie do lakiernika... za 2 tygodnie powinno być z powrotem Odswierzany jest lakier, usuwana rdza, nadkola przygotowywane, żeby znowu turlać dezenty... no i gril na czarny mat idziesyngin pisze:Pomalowałeś go? Mam taki sam kolor golfa
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2008 07:47 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.