dzieki wszystkim za komentarze!!czlenson1 pisze:mozesz wykrecic lepszy czas!!?z jakich obrotow go pusciles?moj kolega z chipem i dolotem 13.99 ale puscil go 5.000rpm i mial fabryczne sprzeglo!!ja gti 4 wykrecilem 14.5 chip,dolot.Mialem problem z przyczepnoscia!!teraz zrobilem jeszcze caly wydech mysle ze powinienem zejsc do 14.2??.CZekam na mojego koleszke ktory ma r32 i jest w trakcie wstawiania turbo!!dam znac jak to wyszlo!!pozdrawiam
Wiesz Czlenson1.... wynik pomairu tu do pomiaru gdzie indziej moze byc zupelnie rozbierzny z wielu przyczyn. Ja mialem akurat 14.20 a startowalem z 4000obr ale watpie zeby byla jakas znaczna roznica w czasie nawet jakbym wystartowal wyzej. Skoro ma szybsza eRke ode mnie to gratki dla pana tylko ja jeszcze takiej nie spotkalem a chetnie bym sie sprobowal stajac na kresce w tych samych warunkach i z tym samym pomiarem.
Co do projektu Turbo w eRce to trzymam kciuki za projekt i za odwage zdecydowania sie robic to w polsce. Oby wyszlo jak najlepiej i wtedy rezerwuje sobie jazde juz dzis
Pozdro for All