Moderator: G0 Karcio
Nie wiem jeszcze jaka bedzie decyzja co do tej deski,nie wiem czy ja wstawie czy zostane przy desce z mk II,wiem ze jest sporo rzezby,ale za to jak pozniej milo zerka sie na efekty.Pzdrrejden123, powodzenia przy montarzu dechy (i stalowych nerwów) sam to przerabialem i czasami mialem ochote rzucic to wszystko w cholere
rejden123, fajna pierwsza stronica,teraz dokladnie widac ile juz w golfiku poczyniles zmian,oczywiscie wszystko na plus
,za co wielkie gratulacje
fajna fura i fajne nowe gadżety
Dzieki wielkie panowiegolfik jest piękny aż trudno od niego oderwać wzrok pozdrawiam serdecznie
hmm ,jakby ci to napisac :obkleilem i pomalowalemmam pytanie jak zrobiles tego grilla no name z tym paskiem czerwonym ????
Deska od trojki idzie na sprzedaz, sprawa przemyslana i ja chyba wole jednak te kanty deski od dwojeczki,jedyna zmiana jaka napewno zajdzie co do deski to zmiana na miekka.PzdrSemianek pisze:Rejden jak cos to ja sluze swoja osoba do pomocy przy desce tylko niech sesja zleci i mozemy sie zabrac do roboty:D
u mnie tej deski nie bedzie ,ale jak masz chec zobaczyc jak to wyglada w mkII zapraszam na Szczecinskie ulice zobaczyc srodek Semianka i Kaczora,jak sie spodoba to widzisz,ze sa chetni do pomocy.PzdrGaryvw pisze:wrzucaj ta z mk3, a jak wszystko pojdzie dobrze to wstawie ci swojego goferka, i bedzie powtorka z rozrywki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości