Golf mk3 by aw69 - Najmocniejsza Vp37 w Polsce
Moderator: G0 Karcio
przeciez wszystko aw69 opisał szcsegółowo i bez "tajemnic" ?voj2s pisze:glowica i czy cos jeszcze zmienione??
a co do głowy to seryjna... i wałki chyba tez...
jak napisałem:
i potemcowboy pisze:może trzeba było przy okazji obrobic lekko głowice, i pomodzic coś z kolektorem ssącym ?
ta Adam odpisałcowboy pisze:teraz to chyba jedyne co mozna poprawić to napełnianie cylindrów, paliwa jest dość, doładowanie też OK...więc zostałaby obróbka czapki i dolot - aw69myślałes nad tym ?
ja bym jednak tą czapke dał do voj2s na mały romans, przynajmniej Ali pisał że widać różnice na przykładzie swojej octyaw69 pisze:takie dopieszczanie jakies kolektory powiekszanie kanalow to przyslowiowe "grzebanie palcem w dupie" jedynie co by pomoglo to jakis wałeczek ostrzejszy.
narazie auto ma problem z pompa wtryskowa dzis wogole juz zaczelo jej odpierdzielac, czeka mnie raczej wymiana (jesli ktos ma takowa na sprzedaz jestem zainteresowany)....jest to seryjna pompa 11 pozatym wtryski 260 turbo to hybryda gt22, gdy auto bedzie mialo wyleczony problem z pompa mysle ze na wiosne przejade sie na mahe z ciekawosci.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
mam pecha mieszkam około 650KM od Białegostokuyeti200 pisze:Ja widziałem jak Ten golf odchodzi.
Ostatnio zmieniony śr sty 23, 2008 01:01 przez ArcioTDI, łącznie zmieniany 1 raz.