MK II G60/vr6 by Polgi
Moderator: G0 Karcio
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
warto cały temat przejrzec...... a nie tylko pierwsza stroneGaryvw pisze:ja rowniez przejrzalem pierwsza strone, i musze jeszcze raz przyznac,ze auto jest naprawde rewelacyjne,
no commentsPraks pisze:no ladnie wrzucamy szybko AAA
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
Tak sie nie rozpedzaj Praks z tymi przechwalkami juz dawno lata w WM Mk2 z vr i jak sie przekonal w tym sezonie glupie crx-y z V-tecami go objezdzaja wiec AAA to juz zadna rewelacja chyba ze dostanie dodatkowe pluca albo nawet dwa ale na szczescie takie cos juz powstanie na WMPraks pisze:no ladnie wrzucamy szybko AAA i trza siac pogrom na niewiernych
Ostatnio zmieniony czw sty 10, 2008 01:31 przez BLACK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Praks
- Ma gadane
- Kontakt:
te AAA o ktrym piszesz od poczatku mialo jakeis porblem uw fukcjonowaniu...zerknij na moje AAA...i co zadne ABV problemem...a PG na stage 1 tez robie nawet na stage 2BLACK pisze:Tak sie nie rozpedzaj Praks z tymi przechwalkami juz dawno lata w WM Mk2 z vr i jak sie przekonal w tym sezonie glupie crx-y z V-tecami go objezdzaja wiec AAA to juz zadna rewelacja chyba ze dostanie dodatkowe pluca albo nawet dwa ale na szczescie takie cos juz powstanie na WMPraks pisze:no ladnie wrzucamy szybko AAA i trza siac pogrom na niewiernych
a stage 3 ledwo daje mi rade takze....w AAA sila kwestia by to zrobic z glowa a nie byle jak
Corrado VR6 US Porsche Style...
jak mnie pamiec nie myli to 2e miały lepsze czasy niz sero wtedy moze cos było nie tak, nie wnikam ale bez napiec panowie bedzie co ma byc ja zaniski poziom jestem zeby sie ganiac gdzies tam pozdro
i tylko dodam tyle silnik, silnikowi nie rowny
i tylko dodam tyle silnik, silnikowi nie rowny
Ostatnio zmieniony czw sty 10, 2008 01:56 przez Polgi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Polgi ma racje :green_fuck:
Np. VR6 czerwone pseudo bmw... robiło czasy gorsze niż ja serio 90KM na Bemowie.... tak tak był zajeżdżony... Ale nie zapominajmy że te silniki maja swoje lata i różnie były traktowane...
Polgi bardzo ładne auto i z VR pod maska będzie na pewno i fajnie jeździć i jeszcze lepiej brzmieć
Np. VR6 czerwone pseudo bmw... robiło czasy gorsze niż ja serio 90KM na Bemowie.... tak tak był zajeżdżony... Ale nie zapominajmy że te silniki maja swoje lata i różnie były traktowane...
Polgi bardzo ładne auto i z VR pod maska będzie na pewno i fajnie jeździć i jeszcze lepiej brzmieć