pozdraVWiam i do zobaczenia

ps: zapomnialbym , plany jak najbardziej zacne

Moderator: G0 Karcio
Przedni grill najprawdopodobniej bedzie JOM no emblem, lub ori GTILukas134 pisze:ja bym zmienil przedni grill, lampki sa fajne!!z tylu zdjal te odblaski i znaczek ABT usunal!!
Nie wydaje ci siepiotrek1989_O1 pisze:albo mi się wydaje albo na tylnej szybie są pęcherze proponuje przyciemnić szybke od nowa
IN PRO moze ale narazie mnie nie stac, myslalem nad soczewka od BMW E34 i xenie.grzaneczka997 pisze:zaleznie od ilosci gotowki to zalozylbym ori hella h1+h1 i w smoked je albo in.pro r32 look z soczewka
jeszcze nie jestem do konca przekonany czy lustrzanki zaloze. U nas misiaki sie tak bardzo nie czepiajaMortiis pisze:Co do lustrzanki to proponuje sie głebiej zastanowić, ponieważ pewnym panom na drodze sie to napewno nie spodoba i się bedę często gęsta czepiać
mówisz? Bo ja bym chcial przednie szybki obkleić i tylko oni mnie powstrzymująDarkFiolet pisze:U nas misiaki sie tak bardzo nie czepiaja
Momentami mi przeszkadza i musze cos pokombinowac zeby zatrzymywala sie na drugiej stronie. Nie wiem tylko czy tak sie dashift pisze:Nawet fajny patent z tą pojedynczą wycieraczką, jednak ja bym ją widział po stronie pasażera w spoczynku (chyba się tak da)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości