[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
nie ma potrzeby przeicez rozstaw chyba ok tylko otwor centrujacy za duzy paniekkkubek pisze:Przykrecasz je srubami plywajacymi czy jaki temacik robisz??Bo one maja rozsraw 4x98 jak we fiatach tak?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
ups sorki a gdzie napisal ze sruby nei pasza?
http://www.mapet-TUNING.com
No to tak otwory mam :Pale tez bylo zabawy z nimi sroby mam za krotkie i w poniedzialek bede z nimi walczyl...
Jak narazie felgi nie trafiaja do mnie w koncepcji auta...Ale zobaczymy jak juz wszystko poskladam i bede smigal...
Jakte felgi nie wypala to kupuje jakies 13 i w dupie mam :green_fuck:
Jak narazie felgi nie trafiaja do mnie w koncepcji auta...Ale zobaczymy jak juz wszystko poskladam i bede smigal...
Jakte felgi nie wypala to kupuje jakies 13 i w dupie mam :green_fuck:
Nord-vag.pl
co ty gadasz ja jeździłem kiedyś G2 na 5 zwojach grubo ponad 160km/h i nie było niespodzianki z wyprzedzającym mnie kołemMarcin SoYa pisze:Poncek17, pamętaj że śruba się musi wkręcić w piaste na 15 mm,
Poncek uchyl rąbka tajemnicy i napisz chociaz rozmiar fel
Ostatnio zmieniony sob wrz 15, 2007 19:45 przez ZbignieVW, łącznie zmieniany 2 razy.
mądre to nie było.... sruba musi wkrecac sie min 11-13 mm w piaste, to nie sa moje wymysły. producenci i ludzie ktorzy sie na tym znaja tak zalecająZbignieVW pisze:Marcin SoYa napisał/a:
Poncek17, pamętaj że śruba się musi wkręcić w piaste na 15 mm,
co ty gadasz ja jeździłem kiedyś G2 na 5 zwojach grubo ponad 160km/h i nie było niespodzianki z wyprzedzającym mnie kołem