ale to dopiero w przyszlym rokukkkubek pisze:Ok,moze sprobowac ztobic jakas sesyjke,ja bede na mani jak cos,ale od razu pisze ja dopiero sie ucze robic fotkisiVWy pisze:kkkubek, to mysle ze kiedys sie spykniemy na jakims zlocie czy cos to zrobisz sesje hehe bo do koszalina mam kawalek
MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Dzieki,wzialem przyklad z Ciebie,bo tez nasz fajnie i czytelnie zrobiona pierwsza stroneidgray pisze:fajnie że ogarnąłeś temat na pierwszej stronie przynajmniej nie trzeba czytać tych 45 stron tylko pierwszą i ostatnią dobra robota
Ostatnio zmieniony pt lip 20, 2007 22:26 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Nad sietexem pomysle,moze na nastepny sezon bedzie Miales byc na manii to bysmy pogadali i to ty bys fotki porobil golfikow a nie ja,bo do ciebie to nie mam sie co rownac jak narazie PozdraVWiamk3fir pisze:ja wstawil bym troche siatek i bylo by ok moze kiedys na zywca zobacze go to i mojemu fote zroisz
NORD-VAG.PL
Kliknij na nie beda wieksze Jezeli chcesz ktores normlanej wieloksci czyli 3000 na iles tam to pisz na pw,tutaj takich nie daje bo ludzie by sie zaplakali jak by im sie wgrywaly 3 fotki 30 minut i byly na caly ekran.Do maniiMarcin SoYa pisze:Super opis na pierwszej stronie
twoje foty poprostu ZABIJAJĄ ...
Tylko szkoda że zazwyczaj są Malutkie
C U in VW mania party
NORD-VAG.PL
No auto zaj.... widze, że troszkę kasy i pracy włożyłes, teraz tylko lać w niego i jeździć, aż wejdzie Mk10 Bo więcej w niego juz nie ma co wkładać, bo wszystko ma.A ten zderzaczek przedni ładnie wyszedł.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103113&postdays=0&postorder=asc&start=0
Angel Ayes Chrom str.9
Angel Ayes Chrom str.9
- Bartek84
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf Mk7 GTI
- Kontakt:
A co mi tam.
Znowu się wypowiem.
Dobrze, ze uporządkowałeś wszystko na jednej stronie. To raz.
Dwa, że też chcę takie klary na tyle! Trzy - MAM 17" Ksenon i In pro sehr gut. Gładkie zderzaki też mi się podobają. Generalnie nic bym w nim nie zmienił... Do manii. Szukaj mk2 Pyle Blue Wave Edition
Znowu się wypowiem.
Dobrze, ze uporządkowałeś wszystko na jednej stronie. To raz.
Dwa, że też chcę takie klary na tyle! Trzy - MAM 17" Ksenon i In pro sehr gut. Gładkie zderzaki też mi się podobają. Generalnie nic bym w nim nie zmienił... Do manii. Szukaj mk2 Pyle Blue Wave Edition
Mk7 GTI Stage 2