autor: ZibiGolfTDI » wt lip 17, 2007 21:32
Gobo90, sorki, ale muszę to wreszcie napisać. Ciągle chwalisz się swoimi modernizacjami, uważam, że większość trafiona, bardzo ładny wygląd z zewnątrz, ale..., jest jedno ale. Jak wiesz staliśmy koło siebie na Majówce i mogłem przyjrzeć się Twojemu wariancikowi. Szczerze z zewnątrz ok, ale obszycie kiery to totalna porażka!!! , naprawdę spaprałeś tym cały bardzo pozytywny wizerunek auta, być może powiesz, że w zakładzie obszycie kosztuje, ale w końcu kiera to najważniejszy element w aucie i spójrz jak zrobił to Marcin SoYa , Jego kiera wygląda lepiej niż z fabryki, w pełni profesjonalne podejście i robota. Duży plus za zmiany na zewnątrz auta, ale popraw ta kierę, bo nie pasuje do całości, o jednym zdaniem napiszę tak, wszystkie elementy zmodernizowane przez Ciebie znajdują uznanie na tym forum, ale kierownica to typowo wiejski tjunik!!!!!! Napisałem to dlatego, bo ciągle dajesz nowe elementy- powtarzam trafione- ale popraw to co najważniejsze i zapewniam Cię, że nie jest to tylko moje zdanie.
VW GOLF 1.9 TDI + VW POLO 1.0 HZ