[ mk3 GTI EDITION ] by slowik
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
grzaneczka997, wcześniej wlasnie miałem kit 60/60 i była dla mnie lipa tak jak mówisz jazda jak na standarcie.
Dzisiaj podbiło do mnie kilku ziomków i zaczeli opowiadac jak to jeździli zglebowanymi furami(wyszło z rozmowy że max -40 ) i taki zawias to nie na Polskie drogi a na 16'' to już będzie tragedia itd ogólnie opowieści róznej treści , posłuchałem i pojechałem dalej więc zależy jak kto lubi , dla mnie taka gleba jest idelana i na bank tak zostanie .
Dzisiaj podbiło do mnie kilku ziomków i zaczeli opowiadac jak to jeździli zglebowanymi furami(wyszło z rozmowy że max -40 ) i taki zawias to nie na Polskie drogi a na 16'' to już będzie tragedia itd ogólnie opowieści róznej treści , posłuchałem i pojechałem dalej więc zależy jak kto lubi , dla mnie taka gleba jest idelana i na bank tak zostanie .
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
no to się nazywa gleba
bardzo ładnie autko się położyło na asfalcie
bardzo ładnie autko się położyło na asfalcie
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
idgray, własnie dostałem telefon ,ze felgi pomalowane więc pierwsze fotki powinny byc dziś wieczorem.
Co do spota hmm narazie wielkich palnów nie mam musze auto doprowadzic do idelanego stanu ale mam też zamiar wpaść na tydzień do micaba więc na bank jakiegoś wspólnego spota zorganizujemy Twoje vento musze też obejrzeć
Co do spota hmm narazie wielkich palnów nie mam musze auto doprowadzic do idelanego stanu ale mam też zamiar wpaść na tydzień do micaba więc na bank jakiegoś wspólnego spota zorganizujemy Twoje vento musze też obejrzeć
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt: