GTI 1.8T by Stf
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No nie do końca - auto dociążone w trakcie pokonywania zwrotu o 180 stopni. Wystartowałem sobie rekreacyjnie na jednym płaskim odcinku kjs w Krośnie, chłopaki mnie puścili tak z przymrużeniem oka, bo bez kasku itp. Ogólnie 1 przejazd był słaby ale w drugim objechałem min. 2 x subaru imprezabialko1991 pisze:drift
z 2wd ustąpiłem miejsca tylko tej hondzie, która na tym akurat filmiku zabawia publiczność:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92098
modyfikacja (wydech+turbo+strojenie->6kpln) (dla niższych kosztów polecam włożenie k04-01, która pasuje plug&play pod stary kolektor- wydajność max ok 230km.BZYCZEK2 pisze:no musze przyznac ze golfina lux:)
najciekawsze sa mody silniczka.. powiedz mi ile wynilosla Ciebie turbinka?? bo j mam w planach wlozenie turbinki tyle z enie hybrydy...
a i jaki rozmiar felg.. 17 chyba??
a to co Ci moge doradzic to ... chowaj antenke bo ci zapie**** na parkingu heh
pozdrowka
jednak gdy posiadasz na modyfikacje pod 15kpln no to standardowym rozwiązaniem jest gt28rs - wtedy po zakuciu i oczywiście szeregu innych niezbędnych modów można osiągnąć pod 350km, i do tego traktować dodatkowo rozweselaczem. Ale bez szpery wychodzić powyżej 250km mija się z celem -> brak trakcji.
felgi 18" oz racing superturismo (nie gt)
antenka zawsze jest zdejmowana
pozdr.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92098
czesc stf widziałem dzisiaj golfika na zywo naprawde robi wrazenie zwłaszcza aluski, bardzo ładnie sie prezentuje, pozazdroscic. Nowe lampy tez ekstra. Jedno pytanko jak na tych 18 jezdzi ci sie po naszych drogach w krosnie. Mam zamiar zmienic aluski na 16 lub 17 i troche sie martwie jak to sie odbije na komforcie jazdy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bzyczek2 jak bys mógł to przesli mi fotki tych alusków na: pawel120682@tlen.pl moze bede zainteresowany.
[ Dodano: 28 Maj 2007 13:41 ]
juz nie wysyłaj fotek, poszperałem i znalałem twoje post i autko na tych BBs-ach.
odp w twoim temacie.
[ Dodano: 28 Maj 2007 13:41 ]
juz nie wysyłaj fotek, poszperałem i znalałem twoje post i autko na tych BBs-ach.
odp w twoim temacie.