Variant TDI by Gobo90
Moderator: G0 Karcio
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tak wyglądają nowe boczki na pełnej elektryce : (pozdro rydzu )
A yu mój subik i nowy wzmak w autku. Po tym wzmacniaczu nie spodziewałem sie nawet połowy tego co oferuje... W mostku volum na połowę na wzmaku radio czadu i soling nie wyrabia... wzmak ma chyba naprawdę 160 W na kanał jest zajebi... ciężki i naprawdę dobry jakościowo trochę zniszczony ale mi to nie przeszkadza Ogólnie jestem bardzo zadowolony z SOLINGA i wzmaka:P bas jest "mięsisty".. i lusterka się telepią:P
I taki miły akcent na zakończenie :P:P:P:P:P
A yu mój subik i nowy wzmak w autku. Po tym wzmacniaczu nie spodziewałem sie nawet połowy tego co oferuje... W mostku volum na połowę na wzmaku radio czadu i soling nie wyrabia... wzmak ma chyba naprawdę 160 W na kanał jest zajebi... ciężki i naprawdę dobry jakościowo trochę zniszczony ale mi to nie przeszkadza Ogólnie jestem bardzo zadowolony z SOLINGA i wzmaka:P bas jest "mięsisty".. i lusterka się telepią:P
I taki miły akcent na zakończenie :P:P:P:P:P
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
dobrze jest lampa w aparacie trochę to wyostrzyła w realu jest okrydzu pisze:Tylko to "obszycie" kierownicy wali po oczach
W tym tygodniu mam nadzieje że pomaluje bębny i zaciski oczywiscie na czerwono i oczywiście picowanie furki przed majovwką Mam nadzieję że do zobaczenia
[ Dodano: 15 Maj 2007 18:56 ]
Siemanko dzisiaj walczyłem cały dzień i pomalowałem bębny i zaciski na czerwono ogólnie picuje go przed majovwką mam nadzieje że mnie przygarniecie
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt: