GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przebieg... sam chciałbym znać. Na turbinie zrobiłem ok 5tys km, przed nią miałem założone sportowe wałki, zresztą jak wcześniej napisałem , ogólnie golfem zrobiłem ok 45 tys km. Silnika jako tako nie ruszałem, jedynie była zrobiona obróbka głowicy. Jak go kupiłem to ciśnienie trzymał jednakowo na wszystkich po 12,5
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ogólnie cieżko znaleźć jakiegoś fajnego rywala, raz spotkałem Mitsu 3000Gt, to powiem że kurna szybkie to było, ale na 3 biegu udało mi się go wyprzedzić( pewnie pasażerka mu gadała )
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 12:37 am ]
nareszcie odebrałem ostatnie "graty" do silniczka
teraz zacznie się składanie
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 12:37 am ]
nareszcie odebrałem ostatnie "graty" do silniczka
teraz zacznie się składanie
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kenaj ogarniesz temat do majówki
Pewnie nawet jak się uda to i tak będziesz musiał dotrzeć silnik zanim pokażesz co potrafi....
Pewnie nawet jak się uda to i tak będziesz musiał dotrzeć silnik zanim pokażesz co potrafi....
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
jak nie do majówki to do czerwcówkiChmielu pisze:Kenaj ogarniesz temat do majówki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103979
tam sie bedzie mozna pościgac do woli....
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tam to mnie na pewno nie będzie....
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja akurat będe, aw69 ma dla mnie zadanie specjalne
To są zwykłe seryjne tłoki i korbowody. Wtryski bedą tak jak do tej pory, czyli na dodatkowej listwie, tytlko poprostu wydajniejsze 2x, które zresztą już dawno zakupiłem. Pewnie gdybym je wcześniej ząłożył to problemów tych by nie było, ale cóż można poradzić, mam nadzieję, że obecny setup pozwoli na uzyskanie lepszych rezultatów.
To są zwykłe seryjne tłoki i korbowody. Wtryski bedą tak jak do tej pory, czyli na dodatkowej listwie, tytlko poprostu wydajniejsze 2x, które zresztą już dawno zakupiłem. Pewnie gdybym je wcześniej ząłożył to problemów tych by nie było, ale cóż można poradzić, mam nadzieję, że obecny setup pozwoli na uzyskanie lepszych rezultatów.