to samo mialem na mysli.a lusterek nie maluj.na aucie masz duzo czarnych elementow i to ladnie kontrastuje z czerwienia.a jaki chcesz wydech zalozyc??wojtek_sari pisze:Tyle że chciał bym mieć jasne
[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
- piotrpotrzebny
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ja mam Autopal i sprawują się swietnie, doszczeliniłem silikonem i jest miodzioVW Maniak pisze:Jaką markę polecach?
Nad lustrami ciągle myśle, ale znaczek zostanie tak jak jest, jeszcze tylni czarny dojdzie i będzie gitara.VW Maniak pisze:Ja bym pomalował lusterka i srebrny znaczek wstawił w grill
t.krok, Fakt faktem że jest dużo czarnego i podoba mi się ten kontrast, pomyślimy:] a wydech pojdzie narazie ten ale nosze się z zamiarem kupienia innej dwururki.
Kurde nie umie jej włożyć ;/ I zderzak idokładką są orginalne ale jakoś nie chce wskoczyć ;/ ale zaraz spadam na dół i będe ostro walczył a co do nakładki to faktycznie odkreciła sie śrubkaPrzemo_vw pisze:dokładka/zderzak [lewa strona] - lekko wyskoczyła
Heheh zapraszam na spocik do Żor napewno w niedługim czaise coś wymyślimyanf pisze:a Ciebie juz nie bylo no nic... kiedy indziej bedzie okazja
Dzięki panowie za miłe słowa
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
nie da rady bo już je przyspawałem do piastasmo pisze:ODDAWAJ JE!!!!!!!!
Wooqasheck, SpierS, Niechce aby zdradzał zabardzo moc która na dniach wpadnie do komory i z pewnością na tym się nie skończy... Chiałem żeby robił troche wrażenia i żebym nie wstydził się nim jeździć Obie rzeczy mi się chyba udały, ale do pełni szczęścia brakuje jeszcze tego wnętrza....
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt: