BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
- Bavwtek
- Forum Master
- Kontakt:
Savo, tez bede miał taki front , wsio ładnie tylko alu brakuje no i tak jak u mnie szczerbata , hokeja brakuje , ale wsio jest cool , fajny mieszek i galeczka, jeszcze tylko
ta mala lotka na klape by sie przydala i wtedy bedzie spoko-loko
ta mala lotka na klape by sie przydala i wtedy bedzie spoko-loko
Ostatnio zmieniony wt kwie 03, 2007 20:42 przez Bavwtek, łącznie zmieniany 1 raz.
Możliwe że coś tam jest ( to nie jest auto na wystawy )grzaneczka997 pisze:P.S. Masz dolek na masce od strony pasazera?
Możliwe że będzie ;pgrzaneczka997 pisze:No i ten szybex przedni tez by sie zdalo sciemnic :/
To prawda, wszystko bedzie z czasem, nic na siłedawid018 pisze:ak dla mnie to najbardziej brakuje porządnej felgi i dokladki pod zderzakiem
Sam niewiem, chyba fajnie wygląda ;pWooqasheck pisze:Jetta prezentuje się przewypaśnie
ooo tak o tym juz dawno myslałem, tylko ze ciezko z tymBavwtek pisze:jeszcze tylko
ta mala lotka na klape by sie przydala
Na front lada chwila przyjdzie do kompletu jeszcze brewkaMarcin SoYa pisze:Savo, pięknie ! froncik genialny
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
heh, planuje wsadzić do mojej maszynki silnik SB ( TD-intercooler ) 80 PS ... pare przeróbek dokonać żeby wyciągnąć delikatnie poza 100 ... ale jak mówię to są narazie plany, kiedy będą dokonane to już czas okaże...
P.S Dokładka GTI już jest w drodze do mojego sedana
P.S Dokładka GTI już jest w drodze do mojego sedana
Savo, a może jednak jakiś AFN?
(ja się chyba ostatnio zrobiłem maniakiem 1.9TDI... zaczynam się zakochiwać w tym silniku )
(ja się chyba ostatnio zrobiłem maniakiem 1.9TDI... zaczynam się zakochiwać w tym silniku )
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
Witam serdecznie ...
Tak ostatnio myślałem nad zalozeniem felg z Ojca audicy... felgi szerokie bo mają 7,8 i 16,4"cali.Niestety po gruntowej przymiarce moim zdaniem opony są za duże 220/45, oczywiście nie ma opcji o ich zmianie nawet jak bym chciał bo opony są warte 6000zł komplet. Nie wiem może sie mylę ale są za wysokie .... zastanawiałem sie właśnie nad ich całkowitym wypolerowaniem ... oczywiście do tego aby siedziały w jettcie sa potrzebne adaptery zmieniające rozstaw no i najlepiej zawieszenie gwintowane żeby nie była wysoka jak **** ... Ale nie wiem czy to wszystko ma sens, fakt faktem ze felgi za darmo .... ocence sami .
Tak mniej więcej wyglądała by na nich już z adapterami i na gwincie ...
[ Dodano: 15 Kwi 2007 15:23 ]
Tak ostatnio myślałem nad zalozeniem felg z Ojca audicy... felgi szerokie bo mają 7,8 i 16,4"cali.Niestety po gruntowej przymiarce moim zdaniem opony są za duże 220/45, oczywiście nie ma opcji o ich zmianie nawet jak bym chciał bo opony są warte 6000zł komplet. Nie wiem może sie mylę ale są za wysokie .... zastanawiałem sie właśnie nad ich całkowitym wypolerowaniem ... oczywiście do tego aby siedziały w jettcie sa potrzebne adaptery zmieniające rozstaw no i najlepiej zawieszenie gwintowane żeby nie była wysoka jak **** ... Ale nie wiem czy to wszystko ma sens, fakt faktem ze felgi za darmo .... ocence sami .
Tak mniej więcej wyglądała by na nich już z adapterami i na gwincie ...
[ Dodano: 15 Kwi 2007 15:23 ]
Ostatnio zmieniony ndz kwie 15, 2007 15:33 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.