VW Jetta A2 GLI16V by popielasty -> już 16V :) swap ABF
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia
I ja również Na tych kółkach wygląda świetnieAlvarees pisze:zazdroszczę Ci tych kół
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 10:33 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek8855
- Forum Master
Ja to myślę,żeby jakis inny felunek wykombinować ale też myslałem o bbs z tym,że rs lub rm ale tego jest juz duzo w vagach wiec chcialbym,żeby było ładnie i,zeby sie wyróżniało z tłumu ale to przyszły sezon, ciekawe jak Ci sie na gwincie śmigać bedzie, poki co ja wpakowalem springoi H&R ale jak amory polecą to wtedy pewnie kupie kit mts-a , tylko za bardzo go nie opuszczajcie od razu bo znajac życie pójdzie maksymalnie w dół jak nic tarło nie będzie
- maniek8855
- Forum Master
dzis nastapil etap glebiego Jetixa dawniej zwanej Gazela
Start godz 8.05 i grupa wsparcia
"not fat chick- will rub"
Air Ride?? NO!! FUCK AIR RIDE!!
Szału nie bylo jak wyjezdzal z garazu....
jazda probna..... efekt widoczny na ostatnim foto i twarzy popielastego potocznie nazywany Bananem na ryju
Start godz 8.05 i grupa wsparcia
"not fat chick- will rub"
Air Ride?? NO!! FUCK AIR RIDE!!
Szału nie bylo jak wyjezdzal z garazu....
jazda probna..... efekt widoczny na ostatnim foto i twarzy popielastego potocznie nazywany Bananem na ryju
Ostatnio zmieniony ndz maja 02, 2010 01:14 przez JohnyWWL, łącznie zmieniany 1 raz.
- popielasty
- Gadatliwa bestia
- popielasty
- Gadatliwa bestia