RSy to już docelowe felgi, czy będzie jeszcze jakaś zmiana?
Na RSach jest kot, ale tak jak jeden z kolegów wyżej, mi najbardziej zmiażdżyły beret zdjęcia auta na felach z RS6.
Moderator: G0 Karcio
W ciagu ostatnich 6 miesiecy mialem 5 roznych elusow na aucie. Najpierw mialem aristos, dokupilem pozniej works, wymienilem sie aristos za bbs rc, sprzedalem rc I kupilem rs6, a teraz ostatnio sprzedalem works, dolozylem kasy I zrobilem bbs rs. Narazie mysle nic nie zmieniac, rs beda felgi na lato a rs6 na zime. Watpie ze kiedykolwiek sprzedam RS bo to moje ulubione fele, ponadczasowe, poprostu klasyk. Rs6 pewnie kiedys sprzedam albo wymienie sie z kims.ArtBiGT pisze:Średnio co ile zmieniasz felgi?![]()
RSy to już docelowe felgi, czy będzie jeszcze jakaś zmiana?
Na RSach jest kot, ale tak jak jeden z kolegów wyżej, mi najbardziej zmiażdżyły beret zdjęcia auta na felach z RS6.
Jest jest a mody pod maską 200 KM to trochę krucho szególnie że to USA :green_fuck: (joke)becior pisze:Mega auto, jedyny problem to to, że już chyba nie ma co zmieniac w nim
Pod maska napewno niedlugo mysle cos zmieniac..narazie planuje dac xenony z R32 i zastanawiam sie czy nie ogolic tylnej klapy. Pod maska wiadomo mozna by przerobic caly wydech, dac intercooler. BigT jest zajebiste ale tez sporo kosztuje.dibon pisze:Jest jest a mody pod maską 200 KM to trochę krucho szególnie że to USA :green_fuck: (joke)becior pisze:Mega auto, jedyny problem to to, że już chyba nie ma co zmieniac w nim
Ale na serio jakieś Big T by się zdało rollbar w czarnym macie i szelki więcej gear gear-ów. Acha i recaro w skórze bo chyba niema jeśli jest to porszę o wybaczenie
hahaha. Ogólnie jak byś podniósł szmoc i dorzucił NOS mogło by być ciekawie. Najbardziej pdobał mi się na feli nr 1. Pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości