Miśki się nie czepiają tylnych kół?
No i gdzie spryski?

Moderator: G0 Karcio
napewno nie tutaj, tak jest pięknieLatiusz pisze:a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?![]()
No miśki się czepiają ale dowodu za koła jeszcze nie straciłem, a i przegląd nawet przeszedł na tych kołachmiskieusz pisze:Miśki się nie czepiają tylnych kół?
No i gdzie spryski?
showtime, też tak uważamshowtime pisze:Nawet przykurzony jest piekny
Aj czepiasz się mazimazi pisze:jak stoi i tak w garazu to na co mu ta tablica z przodu:)
GORAJ, a co by miało na celu przerabianie teraz jej na tą z MK5, przecież i tak nie ma klamki na klapieGORAJ pisze:GoNzO !!!, zdala by sie klapaa ala mkV![]()
Myślałem, ale musiał by się trafić ORI w jakiejś dobrej monecie. Poza tym kiedy ostatnio poruszyłem ten temat na forum, to wiele osób było przeciwne montowaniu go u mnie np. tak jak teraz czarodziej6969Latiusz pisze:GoNzO dobrze wygląda, a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?
czarodziej6969, lampy są ala USA, miałem ORI, ale jedna mi się uszkodziła i dalej są teczarodziej6969 pisze:GoNzO !!!, dalej masz lampy ala US'a czy to ori?
Takom mam nadziejeAdrian1989 pisze: air do tego pozwoli posadzic go calkiem na ziemie
Dzięki kalbi_vw, mnie też się zawsze podobakalbi_vw pisze:Twój golf jest mega. Zawsze jak na niego patrzę to mi się podoba i nie ważne, że jest brudny
U mnie po postoju 6cio miesięcznym zero jakichkolwiek niepokojących oznak. Ale fakt golf stał cały czas w ogrzewanym garażu gdzie raczej nie ma wilgoci. Obecnie auto przepakowane do innego większego garażu gdzie zostanie do momentu zamontowania AIRaczajaa22 pisze:No to ładnie nie miałeś niespodzianek po tak długim postoju bo u mnie po tym okresie trochę heble powariowały i chyba kiera od turbo ale garaż był nie ogrzewany i absorbował wilgoć jak to u ciebie wygląda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości