[MK3]Golf 20 Jahre GTI R32+
Moderator: G0 Karcio
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fajny golfik z niezłym serduchem:) musi nieźle wymiatać w porównaniu do 8v
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
na sam początek Znaczek Golf_GTI został sprzedany bo trafiła mi się okazja kupna w bardzo niskiej cenie znaczek GTI ori od 20 Jahre (Pod Tylnia Lampe)
Kolejne dni spędziłem nad ręczna polerka rantów od felgi
Jeden rant skończyłem a reszta jest tak w 60% wypolerowana
Farba na rotory od RH już wybrana będzie to Czerwona ze złota perła (na 1 zdjęciu trochę widać ta złota perłę)
Dzisiaj udało mi się kupić felgę do golfa jeszcze nie wiem jaka zagości na 100% na aucie
Dwie felgi już są trochę przeszlifowane:P
A tu moja dziupla gdzie trzymam felgi
Kolejne dni spędziłem nad ręczna polerka rantów od felgi
Jeden rant skończyłem a reszta jest tak w 60% wypolerowana
Farba na rotory od RH już wybrana będzie to Czerwona ze złota perła (na 1 zdjęciu trochę widać ta złota perłę)
Dzisiaj udało mi się kupić felgę do golfa jeszcze nie wiem jaka zagości na 100% na aucie
Dwie felgi już są trochę przeszlifowane:P
A tu moja dziupla gdzie trzymam felgi
BialyUst, o żesz Ty w mordę jeża, ranciki dają po gałach a i lakierek na RH oczojebny całkiem całkiem
A co to za drugi komplet szpulek? Zdecydować sie nie możesz? Chyba wybór jest oczywisty, co nie?
A co to za drugi komplet szpulek? Zdecydować sie nie możesz? Chyba wybór jest oczywisty, co nie?
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- RafaelloW007
- Forum Master
- RafaelloW007
- Forum Master