VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
djtom
jutro zwiększam doładowanie w poniedziałek lecę z powrotem sprawdzić czy coś się zmieni
Maciek23
w poniedziałek z rana polecę tak koło 10-11
Matijas
normalnie jak po mieście jeżdzę to tak w granicach 0.5 powyżej 4000 tys obr
evolution
przy 4000-5000 tys było 0.4 i do końca tak trzymało - myślę że jak podniesiemy troszkę do 0.8 to wynik się poprawi
jutro zwiększam doładowanie w poniedziałek lecę z powrotem sprawdzić czy coś się zmieni
Maciek23
w poniedziałek z rana polecę tak koło 10-11
Matijas
normalnie jak po mieście jeżdzę to tak w granicach 0.5 powyżej 4000 tys obr
evolution
przy 4000-5000 tys było 0.4 i do końca tak trzymało - myślę że jak podniesiemy troszkę do 0.8 to wynik się poprawi
Ostatnio zmieniony pt wrz 12, 2008 15:43 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 3 razy.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ziomus zawitaj do wrocka i sobie usiadz na prawym to przestaniesz pisac cos by pisac, wody golf na 1,5 bara spalal sie na 4, wypluwal 450 nm, jak dowiesz sie co to robi w benzynie przy zmianie z 3 na 4 to pogadamy jakby sie uprzec to jest chlopak z 2.0 biturbo na forum ktoremu robilem program na 0.9 bara przypala sie na 3, jak bedziem mial ochote sie wypowieaw69 pisze:Teraz to juz evo takie glupoty piepszysz ze sie czytac nieda....Dobrze ze ci jeszcze na 5 biegu nie popiskiwał na oponach takich herezji to jeszcze nie czytałem1,5 dluzszy czas jak mowisz ale zeszlismy z cisnieniem bo sie jezdzic oska nie da jak na 4 sie spala na kapciach
EOT
vw_golf3 a ile napompowalo max cisnienia???
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
potwierdzam z mala poprawka: dziś na próbe bylo 1.2 bara i palilo jak mówisz przy zmianie z 3 na 4 a najlepsze ze sprzęglo 210 daje rade ale seria to nie jest, pedal chodzi jak w Starze. Skrzynie mam DGD, przelozenia jak w 4T tylko jest na gruby walek, kapcie 195/50R15evolution pisze:jakby sie uprzec to jest chlopak z 2.0 biturbo na forum ktoremu robilem program na 0.9 bara przypala sie na 3, jak bedziem mial ochote sie wypowie
vw_golf3, dla mnie i tak fajnie jak vr6 zwiększyłeś moc o ponad 50% i tak brawa jak dla mnie a wiem że będzie więcej i te 200 pyknie i tak myślę że koledzy z vwgolf nie mają Tobie nic za złe ważne że Twoje cacko potrafi już teraz przejechać 80% aut w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=187426
- Maciek23
- Forum Master
Tu troche przesadziles Co nie zmienia faktu ze przecinki i kropki tez by sie przydaly w twojej wypowiedzi, bo ciezko sie czyta takie postyważne że Twoje cacko potrafi już teraz przejechać 80% aut w Polsce
Jak hamowanie sie przeciagnie na wtorek, srode lub czwartek to wpadniemy zapewne z matijasem na test jak dasz cynk o ktorej i gdzie
pewnie, ze bedzie,, 0,1 bara daje przyrost mocy o okolo 10-13 procentMiChAoS pisze:evolution spoko ja nie panikuje... tylko sobie mowie a tu jest forum wiec moge sobie powiedziec... 1,5 bara tylko ciekawe ile tak wytrzyme te 1.5 bara ja nie jestem fachowcem tylko pisze jak na moje oko ale obserwuje i trzymam kciuki moim zdaniem bedzie w granicach 205 - 210 KM
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=185000&start=0
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina