mam nadzieje że się nie wypalisz i auto będzie przechodziło kolejne metamorfozy a nie pojedzie do niemiec na lawecie

Moderator: G0 Karcio
podpisuje sie pod tym recami i nogamiherbiasty pisze:Zeby tylko 4Dla mnie jest sens. N/A pssuje do klimatu scirocco a fajnie bedzie miec jednego z mocniejszych wolnossacych abeefow w pl. Poza tym bedzie cos wyjatkowego. Równie dobrze można mowic, po co felgi, ranty itp
Wazne zeby byl wilk syty i wilk syty... a owcy ch.. do du..
Wiem ze taniej i efektywniej bylo by wdsdxic cos doładowanego.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
zajrzyj na PW co do wentylatorówlukas640 pisze:Powiedz mi gdzie kupowałeś ten wentylator płaski? Dostałeś do niego jakieś instrukcje jak go prawidłowo podłączyć itp? Zamierzam w najbliższym czasie do swojego dwa takowe zamontować więc przyda mi się trochę informacji![]()
Z góry dzięki
Jest to ten tani z FMIC.pl ponoc ludzie sobie chwalą. Instrukcji jakieś nie ma, zwykłe 12V 80W pchający lub ssący. Są dostępne do zakupu zetsawy montazowe specjalnie do takich dmuchawlukas640 pisze:Powiedz mi gdzie kupowałeś ten wentylator płaski? Dostałeś do niego jakieś instrukcje jak go prawidłowo podłączyć itp? Zamierzam w najbliższym czasie do swojego dwa takowe zamontować więc przyda mi się trochę informacji![]()
Z góry dzięki
Super dzięki śliczneherbiasty pisze:Jest to ten tani z FMIC.pl ponoc ludzie sobie chwalą. Instrukcji jakieś nie ma, zwykłe 12V 80W pchający lub ssący. Są dostępne do zakupu zetsawy montazowe specjalnie do takich dmuchawlukas640 pisze:Powiedz mi gdzie kupowałeś ten wentylator płaski? Dostałeś do niego jakieś instrukcje jak go prawidłowo podłączyć itp? Zamierzam w najbliższym czasie do swojego dwa takowe zamontować więc przyda mi się trochę informacji![]()
Z góry dziękiMój jest 12".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości