YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
- golf3dawid
- Forum Master
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
Jak się jeździ na AIRze ? Jak wrażenia ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jest gruuuuubo
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- darrrrekdaro
- edismd.
golf3dawid
super sie jeździ, wygoda.
co do twardosci to nie widze duzej różnicy nic na gwincie ze sprezynami. Wydaje mi sie, ze jest bardziej komfortowo teraz
super sie jeździ, wygoda.
co do twardosci to nie widze duzej różnicy nic na gwincie ze sprezynami. Wydaje mi sie, ze jest bardziej komfortowo teraz
Mój Golf tutaj
Re: Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na do
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
17" daje Ci duże pole do manewru - bardzo fajnie wyszło. Będziesz kombinował w wiadomy sposób żeby zejść te dodatkowe 2cm których chyba jeszcze brakuje? czy porzucasz temat i zostawiasz jak jest?
Nie ma co ciąć podłużnicy - wygląda zacnie
- darrrrekdaro
- edismd.
MAggot albo ja sie przyzwyczaiłem albo tylko mi sie wydaje ze NIE WYGLĄDA tak jak powinno. jest air- ma leżeć. na niewiele wyższej ,,glebie ,, jezdzilem na gwincie planuje podciąc podłuznice ale na wiosne. juz mam goscia co mi to zrobi tip top i wtedy bedzie tak, jak ma byc. btw jeżdżę tez bardzo nisko i obecnie bardzo czesto półoś stuka o podluznice co mnie mega irytuje a lekkie podnoszenie go przed rondem czy do zwyklego skrecania mija sie dla mnie z celem.
jest air - musi leżeć
nawiazujac do pytania Kuby to tak, bede ciął podlużnicę i prawdopodobnie zarzuce poduszki amorów od polo profilaktycznie no i w sumie tyle co do gleby. mysle nad camber shimsem na tył ale chyba nie daje on zbyt wiele a przyjamniej mam takie wrażenie. spójżcie na zdjęcie ktore wrziculem, obecnie przód ma wiekszy negatyw na glebuni niż tył. jak dam shimsa 1'5 stopnia to pewnie tył sie ,, zrówna ,, z przodem pod wzgledem kątów a chcialbym z niego troszke wiekszego pokraka zrobić na tyle aczkolwiek bez przesady bo to daily
jest air - musi leżeć
nawiazujac do pytania Kuby to tak, bede ciął podlużnicę i prawdopodobnie zarzuce poduszki amorów od polo profilaktycznie no i w sumie tyle co do gleby. mysle nad camber shimsem na tył ale chyba nie daje on zbyt wiele a przyjamniej mam takie wrażenie. spójżcie na zdjęcie ktore wrziculem, obecnie przód ma wiekszy negatyw na glebuni niż tył. jak dam shimsa 1'5 stopnia to pewnie tył sie ,, zrówna ,, z przodem pod wzgledem kątów a chcialbym z niego troszke wiekszego pokraka zrobić na tyle aczkolwiek bez przesady bo to daily
Mój Golf tutaj
- patryk_alex72
- Mały gagatek
zacnie wygląda
Moja taczka:P http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=512371" onclick="window.open(this.href);return false;
darrrrekdaro, cambery idealnie mu podpasują.
No i do kompletu na tylną półkę:
" onclick="window.open(this.href);return false;
No i do kompletu na tylną półkę:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
darrrrekdaro, mam Cie na tapecie w pracy
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
- ChlastusDave
- Użytkownik
zakładaj te pasiury na butle i bedzie juz wmiare bagaznik ogarniety