No nie tylko moc rozłożysz ale też ja zwiększysz w dość dużym stopniutruckman pisze:Program to bardziej po to aby ładnie moc rozłożyć

Moderator: G0 Karcio
No nie tylko moc rozłożysz ale też ja zwiększysz w dość dużym stopniutruckman pisze:Program to bardziej po to aby ładnie moc rozłożyć
Lubinek_a4, no powodzenia w darzeniu do celuLubinek_a4 pisze:GoNzO !!!, jestem pod mega wrażeniem. To jest własnie to +/- do czego zmierzam ze swoim mk4, tyle że jestem niemal na początku drogiGratki i być może do zobaczenia
lgruszkos, mi też się to podoba jak jest ramka pomalowana na czarno ale jak dla mnie za dużo osób ma już tak porobione i odnoszę wrażenie że łatwiej teraz na tym forum spotkać mk4 z czarnym xsenonem niż z ORI. Więc w tym sezonie zostaje tak jak jest, a później jak się znudzi to go może się pryśnielgruszkos pisze:GoNzo auta bardzo ładne, jedną rzecz jaką bym zmienił to ten xenon na czarno w srodku, nie cały tylko ramke dookoła tak jak miałeś w In-Pro
Szkoda tylko że takie prawdziwe rodzynki tak rzadko wyjerzdają na te polskie dziurawe drogikubcor pisze:Przepiękne mk4Dla takich aut na drogach, warto śmigać po Polsce
Hehe i środki felg też na różowotruckman pisze:Taaa, trzeba na różowo prysnąć.
Latiusz pisze:DokładnieAd4m3k pisze: GoNzO !!! ma ori USA na tyle a nie żadne przyciemnianelampy są fabryka
jedank sie nie pomylilemGoNzO !!! pisze:czarodziej6969, masz racje, na wszystkic fotach są lampy pseudo US (oklejane folią). W ostatnich dniach wskoczyły dopiero ORI USy na tył i pupcia teraz wygląda tak:
hehe no ja jednak wole klasyczny styl malowania bez oczojebnych kolorówtruckman pisze:GoNzO !!!, jest koncepcja jakaś
Ja bym właśnie powiedział że łatwiej jest kupić np RH ZW3 w 18 calach niż później jakieś szerokie ranty do niech, no chyba że się kupuje nowe z eBayuczarodziej6969 pisze: co do kol to 18 wyrwac zw1 lub zw3 to nie taka prosta sprawa bo ranty idzie jakos zamienic a srednicy niestety nie..
Tak ja mowisz jak sie trafi to lepiej szybko sie decydowac bo towar deficytowy
to mialem na mysliGoNzO !!! pisze: no chyba że się kupuje nowe z eBayu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości