MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to u was te fotele po taniości można kupić, w PL nawet nie ma co marzyć o takiej cenie, już nie wspomne o tym, że w ogóle rzadko się trafiająKaeROeS pisze:Dzieki wszystklim, siedzenia sa duzo wygodniejsze i chyba bardziej pasuja. Co do ceny to za caly komplet przod i tyl talem ok $1200 ale powinienem moje Recaro sprzedac za ok $700 wiec troszke mi sie zwroci.
Powiem Ci ze tutaj ciezko jest znalezc. Wiekszosc co ma R32 to zazwyczaj nie zmienia siedzen. Widzialem tez ludzi co za same przednie siedzenia chca ok $1500. Mi sie dobra cena trafila ale przednie siedzenia kupowalem osobno a tylne osobno.KoVal90 pisze:no to u was te fotele po taniości można kupić, w PL nawet nie ma co marzyć o takiej cenie, już nie wspomne o tym, że w ogóle rzadko się trafiająKaeROeS pisze:Dzieki wszystklim, siedzenia sa duzo wygodniejsze i chyba bardziej pasuja. Co do ceny to za caly komplet przod i tyl talem ok $1200 ale powinienem moje Recaro sprzedac za ok $700 wiec troszke mi sie zwroci.
:mk3:
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a no chyba, że tak. Tu masz rację, Ci co maja juz fotele z Rki to raczej ich nie zmieniaja... ewentualnie trzeba szukać rozbitka...Powiem Ci ze tutaj ciezko jest znalezc. Wiekszosc co ma R32 to zazwyczaj nie zmienia siedzen. Widzialem tez ludzi co za same przednie siedzenia chca ok $1500. Mi sie dobra cena trafila ale przednie siedzenia kupowalem osobno a tylne osobno.
Dzieki wszystkim. Co do drog to wcale nie jest az tak cudownie. ja do polowy sklepow nie dam rady wjechac a pozatym na drogach wszedzie dziury, hopki itd. Dzis jak wracalem z pracy to tak przywalilem miska olojeowa ze myslalem ze pol auta urwie hehe. Wiadomo ze w Polsce drogi sa o wiele gorsze ale tutaj szczegolnie przez jezdzace ciezarowki drogi sa jak harmonijki hehe.
:mk3: